MARKA TERCİHİNİZ OLSUN

MARKA TERCİHİNİZ OLSUN

- Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, Gıda ve Tarım Bakanlığının taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen 11 firmayla ilgili olarak, Kayseri firmaları güvenilir firmalar. Yine de belli marka ve firmalardan alışveriş yaparlarsa böyle bir kötülükle karş

Gıda ve Tarım Bakanlığının taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen firmaları deşifre etmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, Ben de bu haberi internetten okudum. Tek tırnaklı hayvan eti olarak Afyon ve Adapazarı firmasının ismi geçiyor. Bir de sucuğun üzerinde yazılı olan yüzde 100 dana ibaresi yazılı olduğu halde sucuğun içinde kanatlı hayvan, tavuk eti ve hindi eti bulunduran firmaların adı geçiyor. Bu adı geçen 11 firmanın içinde Kayseri firması yok. Ticaret Borsası olarak bu listede Kayseri firmalarının olmaması bizim için sevindirici ve gurur verici.” diye konuştu.
Söz konusu olaya 'insanlık dışı' tanımlamasında bulunan Ünlü, Tek tırnaklı hayvan eti kullanan Adapazarı ve Afyon firması var. Buna çok üzülüyorum. Bu insanlık dışı bir olay. Domuz etini de kıymalı ve etli pide yapan bir firmanın olduğunu gördük.” dedi.
Ünlü, tüketicilere önerilerde bulunmayı da ihmal etmedi ve Kayseri firmaları güvenilir firmalar. Yine de belli marka ve firmalardan alışveriş yaparlarsa böyle bir kötülükle karşılaşmayacaklarına eminim. Bizim Kayseri'de Allah esirgesin at, eşek eti ve tek tırnaklı etin kullanılacağını hiç sanmıyorum.” şeklinde konuştu.


İncesu’da sağlık hizmetleri değerlendirildi

ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi