MARKET İŞLETMECİSİ 4 GÜNDÜR KAYIP

MARKET İŞLETMECİSİ 4 GÜNDÜR KAYIP

Kayseri`nin Melikgazi ilçesindeki bir akaryakıt istasyonundaki marketi işleten Sait Okuducu`dan 4 gündür haber alınamıyor.

Ağabeyi Sait Okuducu`dan 5 Mart 2014 Çarşamba gününden itibaren haber alamadıklarını belirten Serkan Okuducu, ``Ağabeyim, 4 günden bu yana kayıp. Nerede olduğunu bilmiyoruz. Telefonla arıyoruz ama telefonu kapalı ve ulaşamıyoruz. Yetkililerin bizlere yardımcı olup bir an önce ağabeyimin bulunmasını istiyorum`` dedi.
Serkan Okuducu, 1,5 yıllık evli ağabeyi 29 yaşındaki Sait Okuducu ile birlikte market işlettiklerini ancak bazı nedenlerden dolayı marketi kapatmak zorunda kaldıklarını ifade ederek, ``Ağabeyimle birlikte işlettiğimiz marketi bazı nedenlerden dolayı kapattık. Marketten dolayı bazı kişilerden ve bazı yerlerden alacağımız olduğu gibi, bazı kişilere ve yerlere de borcumuz var. Bildiğim kadarıyla alacaklı ve borçlu olduğumuz kişileri de araştırdık ama ağabeyimle ilgili onlardan da bir bilgi alamadık. Gidebileceği her yere baktık, şu ana kadar birşey çıkmadı`` diye konuştu.
Ağabeyinin kaybolduğu gün, Kayseri Şehirlerarası Otobüs terminaline girişi ve çıkış yaptığını öğrendiklerini, ağabeyinin terminale girişi ve çıkışıyla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri olduğunu, ancak bunun dışında hiçbir bilgiye sahip olmadıklarını vurgulayan Serkan Okuducu, ağabeyine de seslenerek, ``Ağabey, neredeysen bize bir haber ver. Hepimiz perişanız. Nerede olduğunu haber ver, biz gelip alalım. Bizi daha fazla merakta bırakma`` ifadelerini kullandı.
Serkan Okuducu, ağabeyinin bulunması için emniyet birimlerine haber verdiklerini de söyledi.



Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı