MARKETÇİ CİNAYETİ AYDINLATILDI

MARKETÇİ CİNAYETİ AYDINLATILDI

39 yaşındaki Murat Memiş´in ölümü ile ilgili gözaltına alınan 4 kişiden, 28 yaşındaki Şule G. ile arkadaşının sevgilisi 39 yaşındaki Alpaslan Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak demir parmaklıklar ardına gönderildiler?

Geçtiğimiz pazartesi günü aracının içinde ölü olarak bulunan Market işletmecisi Murat Memiş´in ölümünün üzerindeki sır perdesi aralandı? Tabanca ile bacağından vurulduktan sonra kamyonetinde kan kaybından ölen 39 yaşındaki Murat Memiş´in ölümü ile ilgili gözaltına alınan 4 kişiden, 28 yaşındaki Şule G. ile arkadaşının sevgilisi 39 yaşındaki Alpaslan Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak demir parmaklıklar ardına gönderildiler?
Geçtiğimiz pazartesi günü Selçuklu Mahallesi Mehmet- Ayşe İnci Caddesi´nde yaşanan ve Market İşletmecisi evli ve 2 çocuk babası Murat Memiş´in ölümü üzerideki esrar çözüldü?
İddiaya göre makdül Murat Memiş´in işlettiği markete alışverişe gelen Şule G. İsimli kadına ilişki teklif etti. Marketten çıkan kadın durumu önce eşi 36 yaşındaki İbrahim G.´ye anlattı. Eşinin beklediği tepkiyi vermemesi üzerine sinirlenen Şule G. bu kez yaşadıklarını arkadaşı 31 yaşındaki Belgin U. ile sevgilisi Alparslan Y. ile paylaştı?
Alparslan Y., Şule G. ile birlikte plan yaparak Murat Memiş´i yanlarına çağırdı. Makdul Murat Memiş, konuşmak için geldiği sırada Alparslan Y. iddiaya göre bacağına ateş ederek onu yaraladı. Memiş yaralı halde, 38 LF 300 plakalı kamyonetiyle kaçmak isterken, olay yerinden 100 metre ileride, direksiyon başında kan kaybından araçta hayatını kaybetti.
Murat Memiş cinayetiyle ilgili Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri araştırma başlattı. Makdülün telefon konuşmaları ve sosyal paylaşım sitesindeki yazışmalarını inceleyen ekipler, olaya karıştığı iddia edilen Şule G., eşi İbrahim G., Şule G.´nin arkadaşı Belgin U. ve sevgilisi Alparslan Y. yakalayıp gözaltına aldı.
Sorguları tamamlanan 4 şüpheli, dün sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan Alparslan Y. ile Şule G. tutuklanırken, İbrahim G. ve Belgin U. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
HABER MERKEZİ?



Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı