MART KAPIDAN BAKTIRDI

MART KAPIDAN BAKTIRDI

LAPA LAPA KAR YAĞDIRDI ?

Cemrelerin düşüp baharın ayak seslerini hissettirmesi ile bir anda bahar geldi psikolojinse bürünene ilimiz sakinleri sabahın erken saatlerinde başlayan ve aralıklarla gün boyu devam eden kar yağışı karşısında hayal kırıklığına uğrarken hava sıcaklıkların da ciddi manada düşüş yaşandı? Öte yandan Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz habe r ekibimize yaptığı haftalık hava tahmininde hafta boyu kar yağışı gerçekleşeceğini belirterek ilimiz sakinlerine dikkatli ve tedbirli olmaları tavsiyesinde bulundu?
Cemrelerin bir biri ardına düşmesi ve hava sıcaklıklarındaki artış ilimiz sakinlerini bahar geldi moduna sokarken sabah saatlerinde etkisini gösteren güneşli hava öğleye doğru bir anda yerini etkili kar yağışına bıraktı.
Beklenmedik bir anda başlayan ve zaman zaman etkili olan kar ilimiz sakinlerine zor anlar yaşattı? Şehir merkezinde biranda etkisini gösteren kar yağışıyla beraber, bazı vatandaşlar binaların saçaklarına sığınırken, bazı vatandaşlar yağan karın altında romantik yürüyüş yapmayı tercih etti?
Öte yandan, Meteoroloji 7. Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz haber ekibimize yaptığı değerlendirmede hava sıcaklıklarının 2 ila 5 derece arasında azalacağı ve zaman zaman yağmur ve karla karışık yağmur yağacağını belirterek şunları kaydetti?. ?20 Şubat´ta cemrelerin düşmesi ile ilimizde belirgin bir sıcaklık artış trendine girmiştik ve yaklaşık 3 haftadır mevsim normallerinin 5 ile 7 derece civarında yükseklikte sıcaklıkları ölçmeye devam etmiştik. Ancak bu hafta itibariyle yavaş yavaş Balkanlar ve orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı sistemine etkisi ardından Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava nedeniyle önce normalleri seviyesinden; daha sonra ise hafta sonunda normal lerinin altına ineceği bir haftaya başladık. Aralıklarla görülen yağışımız cuma gününe kadar devam edecek ve cuma günü öğleden sonra da soğuma ile beraber önce karla karışık yağmur ve arkasından da akşam saatleri itibaren ilimiz genelinde kar yağışına dönüşecek... Kar yağışının cumartesi günü öğle saatlerine kadar devam edeceğini tahmin ediyoruz, Arkasından da yağış ilimizi terk edecek? Özellikle de ulaşımındaki vatandaşlarımızın kar yağışına karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını tavsiye ödüyoruz??
HABER: C.ÜSTEN


Haber Kaynak : İHA

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor