MAVİ-SİYAHLILARDAN İLGİNÇ PAYLAŞIM

MAVİ-SİYAHLILARDAN İLGİNÇ PAYLAŞIM

PERSONELDEN İLGİ ÇEKEN YORUMLAR

Son günlerde adı kapanma ve yönetim krizleri ile anılan Kayseri Erciyesspor´da ismi açıklanmayan bir kulüp çalışanının yaptığı paylaşımlar gündeme damga vurdu.
Sezon başından bugüne kadar geçen süreçte yönetim krizi, kayyım heyeti ve yeniden yönetim kurulu oluşturma adına zor adımlar atan Kayseri Erciyesspor´da kulüp personeli tarafından sosyal medya üzerinden açıklamalar yapıldı.
Son yaşanan istifa kararının ardından düzenlenen basın toplantısında ?Personel ile takım oyuncuları arasında gerginlik olmuştur´ açıklamasına istinaden ismi açıklanmayan bir personel twitter hesabından hem veryansın etti hem de fedakârlık anlamında çağrıda bulundu. Yapılan paylaşımda şunlar söylendi;
?Arkadaşlar son durum nedir? Bu istifalar ne anlama geliyor? Kulüpte iyileşme emaresi olarak görüyorduk yönetimi, hayal mi yoksa? Gaz açıldı, yemek sorunu kalmadı deniliyor. Tamamda orada çalışanlar evlerine ekmek götürebiliyor mu, futbolcular da hakeza?? Bazı yerel gazeteleri ve haberleri kastederek ?iyide Erciyesspor kapanmasın deniliyor oradaki insanlar hangi şartlarda çalışıyor biliyor musunuz? Futbolcular hangi şartlarda oynuyorlar bunların farkında mısınız? Hep fedakârlık yapan garibanlar mı olacak? Ezilen hakkı yenilen garibanlar mı olacak??
Bu paylaşımın ardından kulüp içerisinde ne yaşanır bilinmez ancak, Kayseri Erciyesspor´un içerisinde bulunduğu durum ve sıkıntılı günlerin bir an önce çözüme kavuşması için taraftarda sabırsızlık ve endişe içindeki bekleyişini sürdürüyor. (SPOR SERVİSİ)

 



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı