MAZLUM- DER GEN. BŞK. YRD. TAŞ,

MAZLUM- DER GEN. BŞK. YRD. TAŞ,

?FETÖ´CÜ OLMAYAN MAĞDURLAR BIRAKILSIN! ?

Mazlum- Der Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Taş, dernek şube binasında bir basın açıklaması  gerçekleştirerek,  ?Mazlum- Der olarak suçu ispat edilemediği halde, hiçbir gerekçe gösterilemeden aylardır görevinden ve ailelerinden uzak tutulan ya da cezaevinde bekletilen FETÖ şüphelileri için  gerekenin  yapılması şart? ifadesini  kullandı?

Mazlum- Der Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Taş, dernek şube binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasına ?Terör´e tepki göstererek başlayıp, ?Ülkemizde ve dünyada masum ve savunmasız insanları acımazsızca katledip bir çok insanı da yaralayan DAEŞ Terör örgütü bu seferde Avrupa´da kan akıttı. İspanya´nın Barselona kentinde meydana gelen terör olayında masum insanlar  hunharca katledildi. İspanya´nın Barselona kentinin en işlek caddelerin birinde önceden planlanarak bir minibüsün savunmasız insanlar üzerine sürülmesi yoluyla düzenlenen terör saldırısında 15 masum insan öldü, 100´den fazla savunmasız insan da yaralandı. DAEŞ terör örgütünün üstlendiği acımasız ve kanlı saldırıdan kısa bir zaman sonra Almanya, Finlandiya ve Rusya´da yine DAEŞ terör örgütünün üstlendiği bıçaklı saldırılarda çok sayıda savunmasız insan hayatını kaybetti ve yaralandı.MAZLUM-DER Kayseri Şubesi olarak dünyanın neresinde olursa olsun masum ve savunmasız insanlara karşı yapılan saldırıları asla kabul edilemez ve haksız ve hukuksuz eylemler olarak değerlendiriyor, şiddetle kınıyoruz.  Saldırıda ölenlere rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz. Katliamı yapanların biran önce yakalanıp adalet önüne çıkarılarak yaptıkları katliamların hesabının sorulmasını bekliyor bu tür saldırıların ve katliamların tekrar yaşanmaması için dünya devletlerinin yöneticilerini işbirliği içinde ön yargılardan uzak caydırıcı tedbirler almaya davet ediyoruz? dedi.

Mazlum- Der olarak suçu ispat edilemediği halde, hiçbir gerekçe gösterilemeden aylardır görevinden ve ailelerinden uzak tutulan ya da cezaevinde bekletilen FETÖ şüphelilerinin gereğinin yapılmasını isteyen  Taş, ?Kayseri orman bölge yardımcısı iken telefonunda bylock bulunmadığına dair emniyet raporu olduğu halde hiçbir gerekçe gösterilemeden 4 aydır cezaevinde tutulan Uğur DURSUN, bunlardan birdir. Darbe teşebbüsünün üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen, haklarında dava açılamadan muhakeme edilemeden ve suçlulukları ispat edilemeden bekletilen bu insanların gün geçtikçe devlete ve adalet kurumuna güven duyguları da ortadan kalkmaya başlamış bulunmaktadır.  Mazlum- Der olarak suçu ispat edilemediği halde, hiçbir gerekçe gösterilemeden aylardır görevinden ve ailelerinden uzak tutulan ya da cezaevinde bekletilen FETÖ şüphelilerinin zaman geçirmeden durumlarının ilgili komisyonlarda ve mahkemelerde yeniden incelenip haklarının iadesi ve mağduriyetlerinin giderilmesi için hükümeti, ilgili komisyonları, mahkemeleri ve Adalet Bakanlığı´nı göreve davet ediyoruz? diyerek sözlerini noktaladı.

HABER:  SÜLEYMAN ERDOĞAN



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ