MAZLUMDER’DE GÖREV DAĞILIMI

MAZLUMDER’DE GÖREV DAĞILIMI

MAZLUMDER KAYSERİ ŞUBESİ’NDE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Mazlum-Der Kayseri Şubesi’nde geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirilen Genel Kurul’un ardından oluşan yeni yönetim görev dağılımı yaptı. Ahmet Taş’ın bir kez daha Şube Başkanlığı görevini üstlendiği yeni yönetim kurulu üyeleri medya mensuplarına tanıtılarak, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları faaliyetlerle ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirdiler.

Mazlum-Der Kayseri Şubesi’nde geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirilen Genel Kurul’un ardından oluşan yeni yönetim görev dağılımı yaptı

Ahmet TAŞ’ın Şube Başkanlığı, Avukat Sena ÖZDEMİR'in Başkan Yardımcısı, Adnan EVSEN’in Sekreter, Harun GÜRPINAR'ın Muhasip, Uğur DURSUN’un üye olduğu yönetim kurulunun yanında; Denetim Kurulu Başkanlığına Ahmet UZUNKOL, Başkan Yardımcılığına Yaşar YILDIRIM, Üyeliğe ise Bekir ADIYAMAN getirildi.

Şube Başkanı Taş yaptığı değerlendirmede ; ülkemizde ve dünyada birçok alanda insan hakları ihlallerinin, katliamların, soykırımların yaşandığı günümüzde MAZLUMDER ve benzeri insan hakları kurumlarına büyük sorumluluk ve görevler düştüğünü vurgulayarak şunları kaydetti. “Bugün dünyada Yemen, Afganistan, Irak, Suriye, Myanmar, Somali, Libya, Sudan, Orta Amerika, Doğu Türkistan ve daha aklımıza gelmeyen birçok Batı Avrupa ülkesinde iç çatışmalar, işgalcilerin katliamları, mezhep ve dini çatışmalar, açlık, kuraklık gibi sebeplerle her gün on binlerce insan ölmekte, hasta olmakta ya da yaşadıkları bölgeleri terk ederek başka ülkelere gitmek için yollara düşmektedir. Bu zavallı insanların bir kısmı çöllerde bir kısmı denizlerde bir kısmı da insanlık dışı şartlarda barındıkları sığınma kamplarında hayatlarını kaybetmektedirler”.

HABER: SAMET KARATOPRAK



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”