MAZLUMDER´İN

MAZLUMDER´İN

İLÇE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

MAZLUMDER Kayseri Şubesinin ilçelerdeki orta dereceli okul öğrencilerine yönelik insan hakları seminerleri Felahiye ve Özvatan ile devam etti.
MAZLUMDER genel başkan yardımcısı Ahmet TAŞ başkanlığında avukat Mervenur AKBULUT ve avukat Taner AFŞAR´dan oluşan seminer heyeti Felahiye´de önce İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan GÜN´e nezaket ziyaretinde bulunarak bir müddet görüşüp seminer çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
Daha sonra Felahiye çok programlı lisesi salonunda toplanan imam hatip lisesi ve çok programlı lise öğrencilerinin oluşturduğu öğrenci grubuna ve öğretmenlerine avukat Mervenur AKBULUT ve avukat Taner AFŞAR tarafından geçmişten bugüne insan hakları anlayışı, insan hakları mücadelesi ve hakları koruma yolları konusunda seminer verildi.
MAZLUMDER tanıtım sinevizyonunda da ilgiyle takip edildiği seminer sonunda avukatlar öğrenci ve öğretmenlerden gelen soruları da cevaplandırdılar. Daha sonra Özvatan İlçesine geçen MAZLUMDER ekibi burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman NAHİT ve belediye başkanı Halit DEMİR´i ziyaret ederek bir müddet görüşüp seminer çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
Daha sonra ilçe meydanında kermes faaliyeti için çalışmalar yapan çok programlı lise öğrencilerine açık havada avukat Taner AFŞAR tarafından insan hakları seminer sunumu yapıldı, öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldı. İlçe imam hatip lisesi de ziyaret edilerek seminerler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
MAZLUMDER genel başkan yardımcısı Ahmet TAŞ, ilçelerde devam eden insan hakları seminerlerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını bildirdi. TAŞ, amaçlarının 2017 yılı içinde Kayseri´nin tüm ilçelerinde çalışmalar yaparak öğrencileri insan hakları seminerleriyle tanıştırmak olduğunu bildirerek ilgilerinden dolayı ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenlere teşekkür ettiğini söyledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor