MEHMET FİLİZ İSTİFA ETTİ?

MEHMET FİLİZ İSTİFA ETTİ?

Filiz baskılara dayanamayarak istifa ederken Meclis Başkan Vekili Halit SUVAR vekaleten başkanlık görevini üstlendi?

Kayseri Ticaret Odası´nın Mart ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi? Toplantıya adı Fetullahçı Terör Örgütü ile anılan ve geçtiğimiz aylarda örgüte üye olmak ve finansal destek sağlamak iddiaları ile göz altına alınan meclis başkanı Mehmet Filiz´in görevden alınması tartışmaları damga vurdu? Filiz baskılara dayanamayarak istifa ederken Meclis Başkan Vekili Halit SUVAR vekaleten başkanlık görevini üstlendi?
İl kez Şubat ayı meclis toplantısında dillendirilen ancak tartışmalar sonrası gündeme alınamayarak ötelenen Meclis Başkanı Mehmet Filiz´in görevden alınması talepleri Mart ayı toplantısına da damgasını vurdu?
Mehmet Filiz´in adının yasa dışı örgütle anılmasının Ticaret Odası´na zarar verdiğini düşünen Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Yönetim Kurlu üyeleri Filizin görevi bırakmasını talep ederken, Filiz´de koltuğu terk etmemek için elinden geleni yaptı? Şubat ayı meclis toplantısında görevden alınması için önerge verilmiş ve bu ay görüşülmesi için ertelenmişti. Bu süre zarfında bir üst kuruluş olan TOBB´a meclis üyelerinin, Meclis Başkanını görevden alma yetkisinin olup olmadığı ile ilgili mevzuat soruldu. Bakanlığın görevlendirdiği müfettiş gerekli araştırmaları tamamladıktan sonra meclis üyelerinin, Meclis Başkanını görevden alma yetkisinin olduğu açıklamasında bulunduğunu söyleyen Meclis Başkanı Mehmet Filiz, kendisinin görevden alınma önergesini gündem maddelerine aldı.
Mart ayı meclis toplantısı zaman zaman Meclis Başkanı Mehmet Filiz ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz aralarında sözlü tartışmalara sahne oldu. Başkan Hiçyılmaz´ın konuşması esnasında Mehmet Filiz tarafından mikrofonun sesi kesildi.
Meclis Başkanı Mehmet Filiz tartışmalar sonrası toplantıyı basına ve meclis üyeleri dışındaki takipçilere kapattıktan sonra geçen zamanda üyelere yönelik yaptığı konuşmanın ardından istifasını bildirerek tartışmalara son noktayı koyarken , Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz toplantıların ardından medya mensuplarının karşısına geçerek yaşanları özetleyip son durumu aktardı.
HABER: E.KİPMAN



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”