MEHMET ÖZET EMLAKÇILAR ODASINA ADAY

MEHMET ÖZET EMLAKÇILAR ODASINA ADAY

?ODA VE MESLEKTE BİRLİK İÇİN ADAYIM?

3 Mart 2018 ? Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan  Emlakçılar Odası Genel Kurulu´nda başkan adaylığını açıklayan Mehmet Özet, sektörümüzün itibarını kazandırmak adına güçlü bir yönetim ile bu tür problemlerin önüne geçmek için aday olduğunu belirterek ?Odada ve  meslekte birlik için adayım? ifadesini kullandı?

3 Mart 2018 ? Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan  Emlakçılar Odası Genel Kurulu´nda başkan adaylığını açıklayan Mehmet Özet ve ekip arkadaşları medya grubunuza ziyarette bulundular? Kay-Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya tarafından ağırlanan Özet  Emlakçılık mesleğinde birliği sağlamak amacıyla yola çıktıklarını  vurgulayarak  şunları  kaydet?  " Emlakçılar dediğiniz zaman sektörel olarak ayakları üzerine basan bir sistem bulunmamaktadır. Genel de intibaa toplum yönünde sıkıntılıdır. Adaylık sürecimiz içerisinde ilk başlangıç olarak başkanımız ile istişare ettik. Kendisinin 2 ay öncesinden aday olup olmayacağı noktası üzerinden net bir ifadeleri yoktu. Selim Bey aday olmayı düşünmüyordu. Son gelinen noktada aday olacağını söyledi. Kendisine şimdiden başarılar diliyoruz. Bir takım istişareler sonucunda benim aday olabileceğim konusunda fikir birliğine vardık. Meslekte birliktelik sağlamaya çalıştık" ifadelerini kullandı.

Sözlerinin  devamında emlakçıların yaşadıkları sıkıntılara değinen Özet, "Odamız ayakları üzerine basmıyor. Her gelen emlakçılıkla uğraşıyor. Sokakta insanlar ´emlakçılar bizi dolandırıyor´ diye feryat ediyorlar. Merdiven altı diye tabir edilen emlakçılar tarafından dolandırılıyorlar. Fatura ise her zaman bize yazılıyor. Biz sektörümüzün itibarını kazandırmak adına güçlü bir yönetim ile bu tür problemlerin önüne geçmek için aday olduk. Bundan sonra da ciddi çalışmalarımız var. Biz odamıza kayıtlı olan her emlakçının arkasındayız" şeklinde  konuştu?



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da