MEHMET SAÇMACI´DAN SERT AÇIKLAMA

MEHMET SAÇMACI´DAN SERT AÇIKLAMA

?SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN HAYSİYET CELLATLIĞINA SOYUNULDU?

Kayseri Ticaret Odası Meclis Üyesi Mehmet Saçmacı, son günlerde yaşanan gelişmelere ilişkin yazılı bir açıklamada bulunarak sosyal medya üzerinden ?Haysiyet Cellatlığı´na soyunduklarını iddia  ettiği  kişilerden  adalet önünde  hesap soracaklarını  vurguladı?

KTO Meclis Üyesi Saçmacı, son günlerde sosyal medya üzerinden haysiyet cellatlığına soyunulduğunu belirterek, ?15 Temmuz 2016 tarihinde hain darbe teşebbüsünün yaşandığı gece saat 23:00´te meydanda olmayanlar ve özellikle Kayseri Ticaret Odası üyesi dahi olmayan zevatlar, son günlerde sosyal medya hesaplarından ahkam kesmeye başlamışlardır. Bu yapılanlar haysiyet cellatlığından başka bir şey değildir. Bu yapılanlar karşısında susmayacağımızın kamuoyu tarafından iyi bilinmesini istiyorum? diyerek başladığı sözlerinin devamında bu kişilere karşı ilerleyen zamanda çok daha farklı şekilde sözleri olacağını vurgulayarak  ?Kayseri Ticaret Odası adını kullanarak prim yapmak isteyenlerin, söz hakkı olabilmesi için öncelikle ticaret erbabı olmaları ve ticaret odasına ivedi şekilde üyeliklerini yaptırmaları gerekir. Bugün gelinen noktada, daha düne kadar her türlü pervasızlıkların içerisinde olanların, şimdi vatan, millet edebiyatı yapanların, 15 Temmuz gecesi nerede olduklarını açıklamaları zorunluluktur? diye konuştu.                           

KTO Meclis Üyesi Saçmacı sözlerinin devamında bu tür zevatların hain darbe gecesinde hangi inlerde saklandıklarını çok iyi bildiklerini iddia ederek ?Bunlara gereken cevabı vermek ve Kayseri tüccarının geleceği üzerinde oynanan oyunları bozmak boynumuzun borcudur? dedi ve ekledi: ?Sosyal medya üzerinden yapılan hadsiz ve alçakça açıklamaların ancak sahiplerine aittir. Serbest Bölge´de çalışan ancak işine son verilen bir kişinin sosyal medyadan aleyhimize mesajlar atması hiçbir izaha dayanmamaktadır. Hele ki, başka bir ahlaksız zevat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ?Kimler oy verecek, kimler listenizde olacak hepsi ajandamıza kaydedilecek elbette´ diyecek kadar alçaklaşmış ve KTO üyesi 18 bin insanı tehdit edebilecek kadar hayasızlaşmıştır. Bunların kimlerin piyonu oldukları, kimler tarafından kullanıldıkları herkes tarafından bilinmektedir. Bu tür şahsiyetsiz zevatlarla ilgili yasal işlemler başlatılmış olup davaların takipçisi olacağımızın da kamuoyu tarafından bilinmesini isterim? 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da