MEHMET ÜNER`İN ACI GÜNÜ

MEHMET ÜNER`İN ACI GÜNÜ

Kayseri Eski Milletvekili Mehmet Üner`in annesi Necmiye Üner hayatını kaybetti. Üner`in cenazesi Camii Kebir`de kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığında toprağa verildi.

86 yaşında hayata veda eden Necmiye Üner`in cenazesi   Camii Kebir`de kılınan , öğle namazının ardından şehir mezarlığına defnedildi.

  cenaze törenine TBMM Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, İçişleri Eski Bakanı ve Bağımsız Milletvekili İdris Naim Şahin, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ali Kaya,Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi  Genel Müdürü Mükremin Çepni, Kayseri Eski Milletvekillerinden Şaban Bayrak ve Mehmet Üner`in  yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

86 yaşında hayata veda eden Necmiye Üner`in cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından eski mezarlıkta  toprağa verildi.

Öte yandan  İçişleri eski Bakanı ve Bağımsız Milletvekili İdris Naim Şahin, arkadaşı  Dr. Ahmet Selvi`nin 83 yaşında hayatını kaybeden  babası Mehmet Selvi’nin cenaze namazına katıldı.

 

İçişleri Eski Bakanı ve Bağımsız Milletvekili İdris Naim Şahin cenaze namazı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, cenaze için Kayseri`ye geldiğini belirterek,"Allah rahmet eylesin diyoruz. O vesileyle önceki dönem milletvekili arkadaşımızın annesinin de cenazesine katılmış olduk. Ona da rahmet diliyoruz. Bu vesileyle bütün geçmişlerimize rahmet diliyoruz. Yaşayanlara da, herkese, milletimize sağlık, mutluluk ve umut dolu bir hayat diliyoruz.”ifadesini kullandı.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti