MEHMETÇİKLER

MEHMETÇİKLER

AİLELERİ İLE KUCAKLAŞACAK? ...

Kocasinan Kaymakamlığınca hayata geçirilen "Mehmetçik Aileleriyle Buluşuyor" başlıklı projesi ile vatani görevin yapmakta olan 13 asker aylar sonra aileleri ile kucaklaşma fırsatı yakalayacak?
Kocasinan Kaymakamlığınca hayata geçirilen "Mehmetçik Aileleriyle Buluşuyor" projesi Öğretmenevi´nde düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı?
Törene Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, vatani görevlerini yapan yakınlarını görecek olan aileler, Kocasinan Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri katıldı.
Etkinlikte katılımcılara hitap eden Kaymakamı Ali Candan, bu projeye geçen yıl başladıklarını ve 40 asker yakınını askerlik yapan çocuklarını ziyaret ettiklerini ve projeden Kocasinan Kaymakamlığından asker maaşı alan ve askerlik süresi boyunca aileleriyle görüşme imkanı bulamayan Mehmetçiklerin yakınları arasında seçildiğini hatırlatarak, bu yılda 26 asker yakınını Mehmetçikleriyle buluşturacaklarını kaydetti.
Yıl içerisinde ilçelerinde rutin olarak ayni ve nakdi yardımlar yaptıklarını fakat geliştirdikleri projelerle toplumda farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Kaymakam Candan, "Farkındalık oluşturmak için farklı projeler hazırlıyoruz. Örneğin Çanakkale Zaferi´nin 100. yılında bin 200 öğrenciyi Çanakkale´ye götürdük. Ayrıca 100 bin fidanı toprakla buluşturduk. ´Hayaller Gerçek Oluyor´ projesiyle de 3 yıl evli olup çocukları olmayan ve maddi durumu iyi olmayan ailelere tüp bebekte dahil olmak üzere tedavi desteği sağladık. Bu projeyle 16 ailemiz bebeklerini kucaklarına aldı, bundan dolayı bizlerde çok mutluyuz. Ben bu projelerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." İfadesini kullanarak sözlerini tamamladı?
Yapılan konuşmaların ardından Candan, asker ailelerine ulaşım bilet ve yolculuk süresince ihtiyaçlarını karşılayacak miktarda nakti destek sağlandı?

HABER: C.ÜSTEN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor