MEHMET ÖZHASEKİ

MEHMET ÖZHASEKİ

NEFSİMİZ İÇİN DEĞİL ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

HABER İZLE

 Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı'nın eski ve yeni yönetimlerini bir araya getirdiği toplantıya katıldı. Burada yaptığı konuşmada siyasi hayatından kesitler sunan Özhaseki, partideki samimiyet ve kardeşliğe vurgu yaptı. Bugüne kadar hep iyi niyetle çalıştıklarını dile getiren Özhaseki, Nefsimiz için değil her zaman Allah rızası için çalıştık. Bundan sonra da hayırlı bir hizmet varsa Rabbim o kapıyı açsın” dedi.  

AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı'nın toplantısına Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, ilçe teşkilatının eski ve yeni yöneticileri katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik toplantının yapıldığı salona Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte geldi ve salonun girişinde Başkan Büyükkılıç'a çiçek verdi.

Sıcak bir ortamda yapılan toplantının açış konuşmasını AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu yaptı. Teşkilat çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Kadıoğlu, teşkilat çalışmalarının bir bayrak yarışı olduğunu belirtti.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, bundan önce olduğu gibi genel seçim sürecinde de başkalarının eksikliğine dayalı siyaset yapmayacaklarını ifade etti.

   Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de salondaki dostluk ve muhabbetin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, AK Parti'nin Kayseri'de herkesin kıskandığı ve gıpta ile baktığı bir teşkilat yapısının olduğunu söyledi.

 Bu yapının diğer partilerde mümkün olmayan bir yapı olduğunu vurgulayan Çelik, Kayseri teşkilatlarındaki sevgi saygı ortamının genel merkez tarafından da takdir edildiğini kaydetti. Genel seçimin Türkiye için dönüm noktası olduğunu da dile getiren Başkan Çelik, Bu dönüm noktasını da başarıyla atlatırsak bu ülkenin önünde kimse duramaz. İnşallah Türkiye her alanda gelişmesini sürdürecek” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de konuşmasına siyasi geçmişini anlatarak başladı. Geçmişten beri süren kardeşlik ortamının devam ettiğini ve 30 senedir bir mücadele içinde olduklarını dile getiren Özhaseki, şöyle konuştu.

  Bu mücadelemiz sadece Allah rızası için. Nefsimiz için bir gayret içinde asla olmadık. Rabbimiz bu iyi niyetimizi sonuna kadar devam ettirsin” dedi.

Belediyede 21 yıldır gayret ettiğini ve çok çalışarak Kayseri'yi iyi bir yere getirdiklerini ifade eden Özhaseki, Ayrılırken gönlüm rahat. Çünkü çok iyi bir arkadaşımıza teslim ediyoruz. Bu bayrağı daha iyi yerlere götüreceğine eminim” diye konuştu. Bundan sonrası için de aynı çizgide hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayan Özhaseki, Bundan sonra da hayırlı bir hizmet varsa Rabbim o kapıyı açsın ve nefsimiz için değil, Allah rızası için, bu millet için, insanlık için orada koşmaya devam edelim” dedi.



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti