MEKTEBİM KAYSERİ OKULLARI´NDAN

MEKTEBİM KAYSERİ OKULLARI´NDAN

KAYGURP´A NEZAKET ZİYARETİ?

Mektebim Kayseri Okulları Kampüs Koordinatörü Cankat Yıldırım ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Özgür Tosun medya grubumuza nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi verdiler? ?Biz 20 yıl sonranın meslek sahiplerini yetiştirmek istiyoruz? diyen Yıldırım ?Kayseri ?de kısa zamanda çok tercih edilen okullar arasına olacağız? diye konuştu?

Ülke genelinde 52 kampüs, 165 okul ve 30.000´e yakın öğrenciye hizmet veren Mektebim Okulları 2018-2019 eğitim öğretim yılında da 9 farklı şehirde yeni kampüslerle büyümeye devam etmeyi hedeflerken ; Talas İlçesi sınırları içinde oluşturulan kampüsle ilimiz insanına da hizmet verecek? Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vermek ve destek talep etmek üzere medya gurubumuzu ziyaret eden Mektebim Kayseri Okulları Kampüs Koordinatörü Cankat Yıldırım ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Özgür Tosun Mektebim Koleji Kayseri kampüsünün 2018 yılı Eylül ayında hizmete girmesi planladıklarını duyurdular?

Biz 20 yıl sonranın meslek sahiplerini yetiştirmek istiyoruz? diyen Kampüs Koordinatörü Yıldırım ?Kayseri ?de kısa zamanda çok tercih edilen okullar arasına olacağız? dedi ve ekledi ?Modern eğitim ortamlarında, en son teknoloji kullanarak öğrencilerine dünya standartlarında eğitim imkanı sunan Mektebim, kalıcı öğrenmeye uygun fiziki ortamları, yabancı dil eğitimi ve bütünsel eğitim modeliyle eğitimde fark yaratacak?



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ