MEKTEBİM OKULLARI KAYSERİ´DE

MEKTEBİM OKULLARI KAYSERİ´DE

65. KAMPÜSTE KAYSERİ´NİN ÇOCUKLARI EĞİTİLECEK?

Özel Mektebim Okulları 65. Kampüsü´nü Kayseri´de açtı? İlimiz çocuklarının eğitim göreceği kampüs ve Mektebim Okulları´nın eğitim sistemi tertiplenen tanıtım toplantısı ile ilimiz sakinlerine ve eğitimcilerine anlatıldı? Etkinlikte konuşan Özel Mektebim Okulları Kurucusu Ümit Kalko ? Biz vatanını milletini seven akıl ve bilim yolundan giden Atatürk´ün kurduğu muassır medeniyetleri kendine ilke edinmiş bir nesil yetiştirmek için bu yola çıktık? değerlendirmesinde bulundu?

Özel Mektebim Okulları´nın Radison Blu Otel´de gerçekleştirilen tanıtım etkinliğine Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçe milli eğitim müdürleri, Özel Mektebim Okulları Kurucusu Ümit Kalko, öğretmenler ve öğrenciler iştirak etti?                                 

Toplantıda konuşma yapan Özel Mektebim Okulları Kurucusu Ümit Kalko, 65.Kampüs´ün  Kayseri´de açmanın sevincini yaşadıklarını vurgulayarak  "Bundan yıllar evvel ilk okulumuzu açtığımız zamanki heyecanımızla hamd olsun aynı heyecana sahibiz. Bizler sevdiğimiz bir işi yaptığımız için kendimizi çalışıyormuş gibi görmüyoruz. Eğitim çok stratejik bir sektör. Eğitim sektörü her geçen gün ülkemizde önemini daha çok arttırmaktadır. Özellikle çok yakın bir zamanda yaşadığımız 15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra eğitim sektörünün ne kadar daha stratejik olduğunu hep beraber acı bir tecrübeyle farkına varmış olduk. Çünkü söz konusu darbe kalkışmasını yapan örgütün temelleri bir eğitim kurumuyla atılmış. Daha sonra başka eğitim kurumları ile güçlenmiş. Ardından da ne yazık ki böyle bir terör örgütü haline dönüşmüştü. Şuan halen yapılan kapatma işlemlerinden sonra okulların içinde gizli sığınaklar görülmüştür. Tabi bu durum velilerimizde bir takım tedirginliğe sebebiyet verdi. (Acaba biz bir okulu tercih ederken, tercih ettiğimiz okuldan dolayı fişlenir miyiz? Acaba yarın bir gün sakladığı bir yüzüyle geleceğimize mani olur mu?) endişesi var. Gerçekten bu zamanda Türkiye´de çocuğunuzu özel okula vermek çok zor bir karar. Çünkü okul seçmek yaşam seçmek gibi bir şey. Hangi okula giderse çocuğunuz o okulun kültürünü alarak yetişmektedir. Bu bağlamda bizler Mektebim Okulları olarak ilkokul yatırımı yaptığımız zamandan bu yana bir anayasamız var ve o anayasayı uyguluyoruz" ifadelerini kullandı.                               

Özel Mektebim Okulları Kurucusu Kalko sözlerini "Biz vatanını milletini seven akıl ve bilim yolundan giden Atatürk´ün kurduğu muassır medeniyetleri kendine ilke edinmiş bir nesil yetiştirmek için bu yola çıktık. Artık 15 Temmuz eğitim sektöründe öncelikleri değiştiren bir tarih oldu. Bizim artık eğitim sistemimizde öncelikle vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkacak milli, manevi duygularla donanmış nesle ihtiyacımız var. Bunları doldurduktan sonra o zaman akıl ve bilim gibi diğer süreçleri devam ettirmemiz gerekiyor. Çünkü biri olmadan diğeri olduğu zaman çok tehlikeli bir nesil yetiştirmiş olabiliriz." diyerek noktaladı?

Konuşmaların ardından etkinliğe iştirak eden Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve  İlçe milli eğitim müdürlerini  plaket takdim ederek onurlandıran Mektebim Okulları  yöneticileri  güçlü bir eğitimci  kadrosu ile  ülkemizin geleceğinde söz  sahibi  olacak bireyleri  eğitmeyi amaçladıklarının altını  kalın çizgilerle  çizerek  ?Kayseri  Eğitim Camiasında artık bizde varız?  diyerek  etkinliği  noktaladılar?                             



'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor