MELİKGAZİ ASFALTLAMA EKİPLERİ

MELİKGAZİ ASFALTLAMA EKİPLERİ

TURAN´DA BOZULAN YOLLARI YENİDEN ASFALTLADI ?

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Turan Mahallesi´ne doğalgaz hatta döşenme çalışması sırasında bozulan yolun yapılan çalışma ile yenilendiğini duyurdu?
Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç Turan Mahallesi´ne doğalgaz hatta döşenme çalışması sırasında bozulan yolun yapılan çalışma ile yenilenmesinin ardından yaptığı değerlendirmede 4 bin 200 mt uzunluğunda 15 mt genişliğinde ki Gesi Meydanı´ndan başlayan ve Büyük Bürüngüz yol ayrımına kadar olan bölümde yapılan çalışmanın bir an önce tamamlanması için yoğun gayret gösterdiklerini vurgulayarak ? Vaktinde yapılmayan hizmet hizmet olmaktan çıkıyor, eziyete dönüşüyor. Bu bilinçle hareket ediyor ve vatandaşlarımızın huzur ve refahı için ekibimizle birlikte gayret gösteriyoruz. Turan Mahallesi´ne doğalgazın gelmesi için yapılan çalışmalarda yolumuz önemli ölçüde bozulmuştu.Doğalgaz çalışmasının tamamlanmasının ardından yaptığımız planlama sonrasında Ramazan ayında olmamıza rağmen ekiplerimiz hızla bu yolun asfaltlama çalışmasına başladı.Gayretli ekibimize halkımıza hizmet yolunda sergiledikleri gayret ve fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyorum? ifadesini kullandı?
Gesi-Turan bağlantı yolunda 12 bin ton asfalt kullanıldığını hatırlatan Başkan Büyükkılıç sözlerini şöyle noktaladı ? Doğalgaz uzun yıllardır o bölge insanı için özlemle beklenen bir proje idi.Kurumlar arasındaki dayanışma ve işbirliği vatandaşlarımıza hizmet olarak yansıdı ve Turan´ımıza doğalgaz geldi.Elbette bu projeler hayata geçirilirken hemşehrilerimiz bazı zorluklarla karşılaştı ancak sonucunda inanıyorum ki hem vatandaşlarımız hem de bu şehrin hizmetkarları olarak bizler memnunuz.Yapılan çalışmalar bölgemize hayırlı olsun.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor