MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SEMA KARAOĞLU:

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SEMA KARAOĞLU:

MELİKGAZİ´YE KADIN ELİ DEĞECEK

Millet İttifakı  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, İldem´de yaptığı konuşmada, İldem´in sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, ?İldem´i İldemlilerle yöneteceğiz. Melikgazi´ye kadın eli değecek.? Dedi.

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, esnaf ve oda ziyaretinin ardından nişan törenine katıldı.

Dr. Sema Karaoğlu, Millet İttifakı İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş´ın İldem´deki seçim ofisi açılışına da katılarak İldemlilerle buluştu.

Seçim ofisi açılışında konuşan Dr. Karaoğlu, İldem´in sorunlarını bildiğine dikkat çekerek, ?Bu sorunlarınızı sizlere bir kez daha hatırlatıp yaralarınızı deşmeyeceğim. Çünkü yaralarınızı 1 Nisan´dan itibaren hep birlikte saracağız.? Diye konuştu.

4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğuyum. Okudum, doktor oldum çok şükür. Bir Cumhuriyet sevdalısı olarak, bir Atatürk kızı olarak bir yerlere geldim. İldem´in sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu sorunlarınızı sizlere bir kez daha hatırlatıp yaralarınızı deşmeyeceğim. Çünkü yaralarınızı 1 Nisan´dan itibaren hep birlikte saracağız. Şeffaf bir yönetim için söz verdik, ortak aklı kullanmak için sizlere söz veriyorum. İldem´i İldemlilerle yöneteceğiz, Melikgazi´yi Melikgazililerle birlikte yöneteceğiz. Herkesi insan yerine koyacağız. Başkaları gibi seçimden seçime hatırlamayacak sizlerin arasında olarak ilçemizi yöneteceğiz. Almadığınız hizmetleri, yatırımları, belediye olanaklarını almadığınızı çok iyi biliyorum. Hep birlikte daha güzel günler için, değişimin sesi için Melikgazi´ye bir kadın eli değsin, Melikgazi değişsin, Melikgazi merkeze verdiği her hizmeti İldemlilere de versin.  Dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi