MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI MEMDUH BÜYÜKKILIÇ,

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI MEMDUH BÜYÜKKILIÇ,

"GÖKKENT MİLLET CAMİ GÖKKENT MAHALLESİNE HAYIRLI OLSUN"

Melikgazi Belediye Başkanı Başkan Büyükkılıç; "Her hafta bir mahallede açılış, temel atma yapmaktayız. Bu haftaki adresimiz yeni kurulan ve gelişime açık bir mahalle olan Gökkent semtimiz oldu. Melikgazi´de yaşayan bireylerin ihtiyacı ne ise´her iş bizim işimiz´ mantığı ile yaklaşarak hayatlarını kolaylaştıran çalışmalar sergiliyoruz" dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Gökkent Mahallesinde Cuma namazı sonrası vatandaşlar ile sohbet ederek belediye çalışmaları hakkında memnuniyetlerini sordu. Gerçekleştirilen etkinliğe Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ın yanı sıra, İlçe Müftüsü Yahya Polat, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve mahalle muhtarları da katıldı. Her Cuma namazı çıkışında açılış, temel atma gibi bir etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, "Bugün Gökkent mahallesinde Gökkent Millet Caminde Cuma namazını eda ettik. Kayseri´nin neresine baksanız hangi okul, hangi dini tesis, üniversitelerimizin binalarında hep, bir hayırseverimizin ismini görüyoruz. Marka şehir Kayseri hayırseverler şehri olarak da anılmaktadır. Millet Camimizi hizmete açılış töreni için burada toplanmış bulunuyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak ibadethanelere yapmış olduğumuz hizmetlere Millet Camii´nde de devam ederek çevre düzenleme çalışmalarını yerine getirdik. Genellikle sakin ve huzur dolu bir semt olan Gökkent gelişime ve yatırıma açık bir mahallemizdir. Kapalı Semt Pazaryeri ile sosyal ve spor tesislerin tamamlanması ile Gökkent Mahallesine yeni misyon ve vizyon kazandığı mahalle halkının sosyal yaşamında da değişim olacağını çünkü yeni sosyal alanlar mahalleye kazandırılmıştır. Altyapı sorunu belediyemizce yerine getirilmektedir. Bu alanda yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına hız ve ağırlık verilecektir" dedi.

Program sonrası bölgeyi gezerek yapılın çalışmaları yerinde inceleyen bölge halkı ile birebir olarak ve esnafı ile sohbet eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç´´a gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da