MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI PALANCIOĞLU ÇİN´DE YAPILACAK

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI PALANCIOĞLU ÇİN´DE YAPILACAK

?AKILLI ŞEHİRLER´ TOPLANTISINA KATILACAK?

Çin Cumhuriyeti´nin Shenzhen şehrinde 14-15 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ?Akıllı Şehir Forumu´na iştirak edecek olan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Mustafa Palancıoğlu; şehirlerin; kamu harcamalarında daha tasarruflu, doğal kayrakların israfı ve trafikte bireylerin zaman kaybetmesini ?AKILLI ŞEHİRLER´ sistemi ile sağladığını kaydetti?

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Mustafa Palancıoğlu Çin Cumhuriyeti´nin Shenzhen şehrinde 14-15 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ?Akıllı Şehir Forumu´na katılarak ilimizi temsil edecek? ?Akıllı Şehircilik´ toplantısında son teknoloji ürünlerin sergileneceği ve bu konuda uzman kişiler ile şirket yöneticilerin konuşmacı olarak bilgiler vereceği vurgulayan Başkan Palancıoğlu ?Kayseri bir bölge şehri olup her geçen gün nüfusu artmaktadır. Buna paralel olarak trafikte araç sayısı, park sayısı, su tüketimi, enerji tüketimi ve toplu taşıma araçları da artmaktadır. Bu neden ile harcamalarda tasarruf sağlanması ve en ekonomik düzeyde en fazla hizmet sunulabilmesi için teknolojiden yararlanılması gerekmektedir. Buda Akıllı Şehir Uygulaması ile gerçekleştirilecektir? ifadesini kullandı?

Melikgazi´de trafikte ışıklandırma, mobese kamera, parklarda otomatik sulama, içme suyunda şebeke ağı, toplu taşıma da seri ulaşım gibi konularda alt yapının bulunduğunu hatırlatan Başkan Palancıoğlu, bu toplantının çok yararlı olacağını ve dolu dolu bir bilgi birikimi sağlayacağını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da