MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

3 ADET JCB KAZI-YÜKLEYİCİ-KEPÇE

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, günden güne büyüyen ve gelişen Melikgazi İlçesinde daha etkin, verimli ve seri hizmet sunabilmek amacı ile araç parkını her geçen gün yeni alınan araçlarla genişlettiklerini bildirdi.

            İlçesinin her geçen gün büyüdüğünü ve semtler arasında mesafenin de artığını bundan dolayı araç parkına sürekli yeni araçlar satın alarak genişletip, hizmeti vatandaşlara bizzat bire bir sunduklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni alınan araçlar ile hizmetlerin daha etkin, verimli ve kısa sürede gerçekleştirileceğini belirtti.

3 adet alınan JCB kepçe araçlarının Devlet malzeme Ofisi aracılığı ile Teşvik Belgesi ile alındığını vurgulayan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yeni alınan araçlar ile ilgili olarak şunları söyledi;

?Melikgazi İlçesinin yerleşim alanı büyümekte ve bu fiziki olarak büyümekte ve nüfusu da artmaktadır. Dolayısı ile her hizmet verilen alan ile birey sayısı da artmaktadır. İlçe sınırları içerisinde 81 mahallemiz bulunmaktadır. Geniş bir alanda daha etkin ve verimli bir hizmet için teknolojinin her türlü yeniliklerini ve araçlarını kullanıyoruz. Daha kısa sürede daha çok alan da alt yapı, kanal açma, malzeme yükleme ve kaldırma çalışması yapılmış olacak. 3 adet jcb kazı yükleyici ve kepçe arıcı Fen İşleri Yol Yapım Şefliğine tahsis edilmiştir. Yol Yapım Şefliğine alınan 2 adet JCB aracın 3cx modeli ve 92 Hp dizel motorludur. 1 adeti ise 1cx modeli olup 47 Hp dizel motorlu olup 3 araç çalışmalara başlamıştır?

         Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 3 ayrı aracın alt yapı çalışmaları için kullanılacağını ve  hizmette verimliliğin artırılacağını sözlerine ekledi.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor