Melikgazi Belediyesi

Melikgazi Belediyesi

İldem Sakinleri´ni İftar´da Ağırladı ...

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan ayı içerisinde Melikgazi Belediyesi´nce başlatılan ve amacında beraberlik ve paylaşma gibi değerlerin yer aldığı ?Mahallemde İftar Var? etkinliğinin İldem Bölgesi, Cumhuriyet Mahallesi´nde gerçekleştirildiğini bildirdi.
Melikgazi Belediyesi olarak çeşitli vesileler ile mahalle halkını bir araya getirdiklerini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan ayı olması münasebeti ile bu sosyal çalışmayı ?Mahallemde İftar Var? etkinliği ile sosyal belediyecilik ilkesini yerine getirdiklerini belirtti.
AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Belediye Başkan Yardımcıları ile Daire Müdürleri´nin iştirak ettiği iftar sofrasında Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, iftara iştirak eden mahalle halkının sofralarını gezerek vatandaşlar ile sohbet etti.
Başkan Büyükkılıç, İldem halkına yaptığı konuşmada konu ile ilgili şunları kaydetti: ?Ramazan ayı birlikteliğimizin, beraberliğimizin ve huzurun adeta ortak adresi olmaktadır. Şu huzura şu sükûnete ve şu birliktelimize bir bakın. Bir iki komşu komşu değil mahallenin tümü aynı safrada huzuru paylaşıyor. Bu bizim için Anadolu´nun bir mayasıdır. Düzen ve saygınlık içerisinde herkesin masasının önünde iftarlık yemeği hazır ezanın sesini beklemektedir. Bu etkinliklerimiz aynı zamanda ?Sosyal Belediyecilik´ anlayışımızın bir yansımasıdır. Ramazan´ın güzelliği burada, pişirilen bir kap çorba komşu ile paylaşılır. Özellikle bu tür mahalle ve toplu iftarlarda vatandaşlar bir araya gelerek sohbet eder, tanışır ve dostluklar kurar. ?
Mahalleli gençler ve çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Büyükkılıç, İldem bölgesine yapılan yatırım ve hizmetler ile sorunsuz bir bölge olduğunu öncellikle yeni açılan AVM´ lerin bu bölgenin ekonomik ve sosyal yapısının hangi düzeyde olduğunun en büyük göstergesi olduğunu sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ