Melikgazi Belediyesi

Melikgazi Belediyesi

12 Bin Adet İaşe Paketi Dağıttı ?

Melikgazi Belediyesi olarak 12 bin adet hazırlanan iaşe paketlerinin aşevlerinden dağıtımının tamamlandığını ve dağıtımın isim listesine göre gerçekleştirilerek izdihama yer verilmediğini vurgulayan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ? İnsan haysiyet ve onurunu zedelemeden ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam edeceğiz? ifadesini kullandı?
Melikgazi Belediyesi olarak her Ramazan iaşe paketi hazırlayarak aşevlerinden yiyecek ve ekmek yardımı alanlar ile bakıma muhtaç yaşlılara, hiçbir geliri olmayan ailelere verdiklerini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ?Belediye olarak iaşe dağıtımında büyük titizlik gösteriyoruz. Şehrimizi doğu ve batı olmak üzere iki ayrı bölgeye ayırdık. Ramazan Ayı´nın ilk haftasında doğu bölgesinde 6000 adet iaşe paketini dağıttık. Geçen hafta ise batı bölgesinde 6000 paket iaşe paketinin dağıtımı gerçekleştirdik. Melikgazi Belediyesi olarak toplam 12000 adet iaşe paketini kişi saygınlığı korunarak ve onurları inciltilmeden -veren el, alan eli görmeden- dağıtımı gerçekleştirildi? değerlendirmesinde bulundu?.
İaşe paketlerini dağıtırken dağıtımın rastgele yapılmadığını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, isim listesi üzerinden dağıtım yapıldığını tekrarlayarak, bu yardımları gerçekleştirirken hayırseverleri de teşvik etmek istediklerini kaydetti?
Başkan Büyükkılıç sözlerinin sonunda iaşe paketinin içinde bulunan malzemelere dair bilgi vererek ?Toplam 10 kalemden oluşan iaşe paketlerinin içerisinde, 2 kg kesme şeker, 1 kg çay, 1 kg zeytin, 2 kg fasulye, 2 kg pirinç, 5 paket makarna, 2 kg nohut, 2 kg kırmızı mercimek, 850 gr. kutuda salça ve 2 lt. sıvı yağ bulunmaktadır? ifadesini kullandı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor