MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ  BELEDİYESİ

15 TEMMUZ ŞEHİTLER PARKI´NI HİZMETE AÇTI?

Melikgazi Belediyesi´nce   Kocatepe Mahallesi´nde 20 bin m2 alan üzerine kurulan  ?15 Temmuz Şehitler Parkı´ hain darbe girişiminin yıl dönümünde  görkemli bir törenle  ilimiz sakinlerinin  hizmetine açıldı?  

Melikgazi Belediyesi´nce  hain darbe girişiminin yıl dönümünde görkemli  bir törenle ilimiz sakinlerinin hizmetine  sunulan   ?15 Temmuz Şehitler Parkı´nın açılışına Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici,Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Yılmaz Üçkan, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Kayseri Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, KESOB Başkanı Ahmet Övüç, meclis üyeleri, muhtarlar ve Kocatepe Mahallesi Sakinleri  iştirak etti?

Açılış öncesi Melikgazi Belediyesi tarafından vatandaşlara bin  adet Türk bayrağı hediye edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından şehitlerimiz için Kur´an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi?

Kocatepe Mahalle Muhtarı Ergün Koçer, Kocatepe Mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Memduh Büyükkılıç´a mahalle halkı adına teşekkür ederek,şehitler parkının kendi semtlerinde olmasının onur ve gururunu yaşadıklarını vurgulayarak  ? 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçti.Milletin feraseti ile hainler emellerine ulaşamadı. Türk milleti 15 Temmuz´da Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatlarıyla meydanlara inerek bir oldu, iri oldu, diri oldu, hep birlikte Türkiye oldu. Tek Vatan,Tek Devlet, Tek Millet,Tek Bayrak anlayışı ile vatanına, demokrasisine ve milli iradesine sahip çıktı. Hainlerin kurşunlarıyla şehit olan kahramanlarımızı Unutmadık! Unutturmamak için de Melikgazi Belediyesi olarak Kocatepe Mahallemize yapmış olduğumuz bu parkımıza 15 Temmuz Şehitler Parkı ismini verdik. Bu vesileyle başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet tedavileri devam eden gazilerimize şifa ve uzun ömürler diliyor,onların bizlere emaneti ailelerine sabır ve metanetler diliyorum.Açılışını yapmış olduğumuz parkımızın şehrimize,ilçemize ve semtimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.15 temmuz´da Cumhuriyet Meydanını dolduracağız.Nöbetimizi tutacağız.Tüm dünyaya bir kez daha Türk Milleti ile oyun oynanmayacağını gür bir sesle adeta haykıracağız. Tüm hemşerilerimi 15 Temmuz´da Cumhuriyet Meydanında ki büyük buluşmaya davet ediyorum.?değerlendirmesinde  bulundu?

Melikgazi  Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç´da konuşmasında  referans belediye olarak  çalışmaları  yurt genelinde emsal teşkil eden Melikgazi  Belediyesi´nin park ve bahçe ve yeşil alan konusunda  son derece duyarlı olduğunu vurgulayarak ?15 Temmuz da yapılmak istenen hainlik  unutturulmamalıdır?

Açılışın  bir diğer  önemli ismi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise konuşmasında  ?Melikgazi Belediyemizi bu anlamlı hizmetinden dolayı kutluyorum.Belediyeler olarak kendi içimizdeki dayanışmamız kamu kurum kuruluşları ile işbirliğimiz şehrimize hizmet ve bereket olarak yansıyor.Bu birlikteliğimiz sayesinde Kayserililere hizmet etmek için adeta yarışıyoruz.15 Temmuz darbe girişiminin seni-i devriyesindeyiz.Bir yıl geçti ancak acımız hala yüreğimizde ve sıcak.Cumhurbaşkanımızın dik duruşu,milletimizin vatanına,bayrağına,ezanına sahip çıkması ile ülkemizi bölmek isteyen hainlere dur dedik. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece kardeşçe dayanışma içerisinde yaşadığımız sürece bizi bölmeye kimsenin gücü yetmedi,yetmeyecekte inşallah.Bu vesileyle aziz şehitlerimizi saygı,rahmet ve minnetle anıyor açılışını yapmış olduğumuz parkımızın semt halkına hayırlı olmasını diliyorum.? İfadesini  kullandı?

Vali  Süleyman Kamçı da yaptığı konuşmada ?15 Temmuz gecesi TSK içerisinde örgütlenen hain fetöye mensup militanlar tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi tüm yurtta Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve talimatlarıyla vatandaşlarımız tarafından bertaraf edilmiştir.Bağımsızlığından ve özgürlüğünden tarih boyunca asla vazgeçmemiş olan milletimiz bu büyük ihanet karşısında birlik beraberlik içerisinde mücadele ederek bu hainliğe fırsat vermeyerek büyük bir destana imza atmıştır.15 Temmuz aynı zamanda milletimizin yeniden uyanışına birlik, beraberliğine de vesile olmuştur.Bugün özgür ve güvenli bir şekilde varlığımızı devam ettiriyorsak o karanlık gecede şehit düşen,gazi olan ve meydanlara korkusuzcu çıkan milletimiz yani sizler sayesindedir.Onların hatıralarını yaşatmak,15 Temmuzu unutmamak bizlere düşen en önemli görevdir.Bugün açılışını yaptığımız bu parkında çok anlamlı olduğunu düşünüyorum.Melikgazi Belediye Başkanımızı ve ekibini kutluyor,şehitlerimizi rahmetle anıyor,gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.?diye konuştu?

Melikgazi İlçe Müftüsü Musa Dolar tarafından yapılan duanın ardından 15 Temmuz Şehitler Parkı protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından hizmete açıldı.Açılış töreni sonunda katılımcılara Melikgazi Belediyesi tarafından dondurma ve lokma tatlısı ikram edildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da