MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

YATIRIM İÇİN ANKET YAPACAK ...

YATIRIM İÇİN ANKET YAPACAK ...

Melikgazi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak mahalleler de yapılan yatırım ve hizmetlerde mahalle halkının önceliklerine önem verdiklerini ve birçok mahalle de anketler yaparak yatırım stratejisini belirlediklerini söyledi.

Melikgazi Belediye çalışmalarında bir başarı var ise, örnek ve referans gösteriliyor ise bunda yönetimin, yönetim şeklinin önemli bir yeri olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, kamu kurum ve kuruluşları, esnaf odaları, mesleki odaları, dernekler ve sivil toplum kuruluşları ile her zaman dayanışma içerisinde olduklarını sonuçta da Kayseri´nin kazandığını belirtti.

Melikgazi Belediyesi olarak hizmet anlayışında ?ben yaptım, ettim, yerine getirdik´ anlayışı olmadığını çünkü öncelikle bu hizmetlerden yararlanacak mahallenin fikri ve taleplerinin önemli olduğunu kaydeden Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

?Melikgazi Belediyesi olarak günü kurtarma değil uzun dönemde torunlara hizmet edecek yatırımları ve hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Popülist yaklaşımlarda bulunmuyoruz. Kayseri tek ve başka Kayseri yok, ilkesi ile dayanışma içerisinde çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Örnek ve referans belediye gösteriliyoruz. Kayseri modelinin temelinde bu anlayış bulunmaktadır. Şimdiye kadar uyguladığımız anketli yatırım yöntemini bundan böyle daha sık uygulayacağız. Hürriyet semt pazarı Cuma günleri açılmaktadır. Ancak yakındaki okul ve çevre halkı bu pazarın Pazar günü açılmasını talep etmektedirler. Bizde bu durum için sadece Hürriyet Mahallesi halkının katılacağı anket yaparak hizmetin sunumu hakkında karar vereceği. Bundan böyle mahallelerde mini seçimler yaparak hizmeti belirleyeceğiz. Yani mahallelerde sandığı ortaya koyacağız.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor