MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

12 BİN ADET İAŞE PAKETİNİN DAĞITIMINI TAMAMLADI

Melikgazi Belediyesi olarak her Ramazan ayı iaşe paketi hazırlayarak aşevlerinden yiyecek ve ekmek yardımı alanlar ile bakıma muhtaç yaşlılara, hiçbir geliri olmayan ailelere verdiklerini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç?Belediye olarak iaşe dağıtımında büyük titizlik gösteriyoruz. Şehrimizi doğu ve batı olmak üzere iki ayrı bölgeye ayırdık. Ramazan Ayı´nın ilk haftasında doğu bölgesinde 6 bin adet iaşe paketini dağıttık. Geçen hafta ise batı bölgesinde 6 bin iaşe paketinin dağıtımı gerçekleştirdik. Melikgazi Belediyesi olarak toplam 12 bin adet iaşe paketini kişi saygınlığı korunarak ve onurları incitilmeden -veren el, alan eli görmeden- dağıtımı gerçekleştirildi.? değerlendirmesinde bulundu?
12 bin adet olarak hazırlanan iaşe paketlerinin aşevlerinden dağıtımının tamamlandığını ve dağıtımın isim listesine göre yapılarak izdihama yer verilmediğini belirten BaşkanDr. Memduh Büyükkılıç, her yıl muhtaç ailelere verilmek üzere belediyece satın alındığını, hiçbir izdihama, kargaşaya ve insan haysiyet ve onurunu zedelemeden aşevlerinden yardım alanlara verildiğini kaydetti.
İaşe paketlerini dağıtırken dağıtımın rastgele yapılmadığını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, isim listesi üzerinden dağıtım yapıldığını tekrarlayarak, bu yardımları gerçekleştirirken hayırseverleri de teşvik etmek istediklerini vurguladı?
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,, Belediye olarak toplam 10 kalemden oluşan iaşe paketlerinin içerisinde, 2 kg kesme şeker, 1 kg çay, 1 kg zeytin, 2 kg fasulye, 2 kg pirinç, 5 paket makarna, 2 kg nohut, 2 kg kırmızı mercimek, 850 gr. kutuda salça ve 2 lt. sıvı yağ bulunduğunu sözlerine ekledi.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı