MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

NECMETTİN ERBAKAN PARKI´NI HİZMETE AÇTI?

  Necmettin Erbakan Parkı hizmete açıldı? Melikgazi Belediyesince Mimar Sinan Şirintepe Mahallesi´nde bulunan ve ıslah projesi sonrasında 40.000 m² alan üzerinde çok amaçlı ve büyük ölçekli olarak inşa edilerek ?Milli Görüş´ geleneğinin öncüsü Pr.Dr. Necmettin Erbakan´ın adının verildiği park düzenlenen törenle hizmete açıldı? 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´nde iştirak ettiği açılış töreninde renkli kareler yaşanırken semt sakinleri başta Abdullah Gül olmak üzere protokol mensuplarını mahallelerinde görmekten büyük keyif aldılar?
Melikgazi Belediyesince Mimarsinan ? Şirintepe Mahallesi´nde çok amaçlı ve büyük ölçekli olarak inşa edilen park tertiplenen törenle bölge sakinlerinin hizmetine açıldı?
Islah projesi sonrasında 40.000 m² alan üzerinde çok amaçlı ve büyük ölçekli olarak inşa edilerek ?Milli Görüş´ geleneğinin öncüsü Pr.Dr. Necmettin Erbakan´ın adının verildiği parkın açılış törenine Cumhubaşkanı Gül, Vali Orhan Düzgün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Taner Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Doğan, Havva Talay Çalış, Vekil adayları Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar , Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve semt sakinleri ve Fatih Erbakan katıldı
Mahalle muhtarının şükranlarını sunduğu kısa açılış konuşmasının ardına kürsüye gelen Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç vatandaşın nitelikli hizmet alması için var güçleri ile çalıştıkları vurgulayarak parka adını veren merhum Erbakan Hoca´ın babasının görevi nedeni ile geldiği ilimizde 6 yıl ikamet ettiğini hatırlatarak, parka onun adını vermekten büyük onur duyduklarının altını çizdi?.
Başkan Büyükkılıç´ın ardından kürsüye gelen Necmettin Erbakan´ın oğlu Fatih ERBAKAN ise paraka babasının ismini vererek ismini yaşattıkları için emeği geçenlere şukranlarını sundu?
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Mİlletvekili Mehmet ÖZHASEKİ ise konuşmasında Merhum Erbakan´ın ülkemiz için çok önemli çalışmalar yaptığını hatırlatıp, onun açtığı yolda ilerleyerek bu gün çok önemli işleri başardıklarını vurgulayarak ?Ben Kayseri´den gittim diye buraları unuttuğumu zannetmeyin. Adım adım bütün çalışmaları yakından takip ediyorum? ifadesini kullandıAçılışta son olarak kürsüye gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ise Kayseri insanın son derece kadirşinas olduğunu ve kendisine hizmet eden kişilerin her zaman yanında arkasında olduğunu belirterek ?Erbakan Hoca´nın yaptıkları anlatmakla bitmez? değerlendirmesinde bulundu?
HABER: C.USTEN / E.KİPMAN



Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı