MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

KÜÇÜKALİ´DE KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞLATTI?

   Küçükali Mahallesinde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulanabilirliği 6 Kasım 2015 tarihli Resmi Gazete´de yayınlandığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk etapta 3 bloktan oluşan 112 daire inşa edileceğini duyurdu?
Küçükali Mahallesinde yaptırılacak olan 2000 konutluk kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk çalışmanın başlanıldığını ve mahalle halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projesi çalışması için Küçükali Mahallesinde 1970´li yıllarda yapılan 45 gecekondunun mülk sahiplerince yıkıldığını kaydetti.
Küçükali Mahallesinde Kentsel Dönüşüm Projesinin 8 ay gibi kısa bir sürede projelendirilerek Bakanlar kurulunca Kabul edildiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti?. ?Küçükali Mahallesinde bu yıl başlanılan Kentsel Dönüşüm Çalışması 8 ay gibi çok kısa bir sürede projelendirildi, mülk sahiplerince anlaşma yapıldı ve bakanlar kurulunca da kabul edildi. Şimdi sıra modern, sağlıklı ve şehrimize yakışır bir şehircilik ilkesi ile apartmanların inşasıdır. Bunun için ilk etapta 3 bloktan oluşan 120 dairelik kentsel dönüşüm konutların temeli atılacaktır. Temel kazısı devam eden bu 120 daire 2016 yılında tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecektir. Temeli atılacak olan alanda 1970 yıllar da yapılan 45 gecekondu yine mülk sahiplerince yıkımı gerçekleştirildi. Melikgazi şehrinde çirkin bir görüntü ve yaşam oluşturan Küçükali semti bundan böyle hak ettiği yaşam düzeyini yaşayacaktır. Şimdi iyi bakın çünkü bir yıl sonra bir çirkinliği ve karmaşıklığı göremeyeceksiniz. Küçükali halkı hak ettiği konutları ile sosyal yaşamları da değişecektir ?



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti