MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

EĞİTİME DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR?

Melikgazi Belediyesi eğitime desteğini sürdürüyor? Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Alpaslan Mahallesinde yer alan Ali Rıza Özderici Okuluna Spor Salonu´nun tamamlandığını ve 31 Mayıs 2016 Salı günü düzenlenecek tören ile hizmete açılacağını duyurdu. Başkan Büyükkılıç hem eğitime, hem de spora katkı ve destek vermeye devam ettiklerini sözleirne ekledi?
Ali Rıza Özderici İmam Hatip Lisesi ve Besime Özderici İlkokulu ile ortak kullanılacak olan kapalı spor salonu inşaatının tamamlandığını ve sonuçta hem eğitime hem de spora katkı ve destek verdiklerini belirten Başkan Büyükkılıç, spor salonunun zemin artı bir kattan oluştuğunu ve çok amaçlı bir salon inşa edildiğini kaydetti.
Spor salonunun 13.20 metre yüksekliğinde ve 1112 m² inşaat alanı bulunduğunu bildiren Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları vurgulayarak ?Melikgazi Belediyesi her ortam da ve her fırsatta eğitime ve spora yatırım yapıyor ve destek sağlıyoruz. Eğitim toplumun geleceği, spor ise birey için önemli bu neden ile olmaz ise olmazlarımız arasında eğitim ve spor yatırımları gelmektedir. Eğitim kurumlarımızın ihtiyaçlarını ya belirliyoruz ya da talep ediyorlar. Ama sonuçta biz yatırımı gerçekleştiriyoruz. Arsası müsait olan ve spor salonu ihtiyacı bulunan Ali Rıza Özderici İmam Hatip Lisesine Çelik taşıyıcı sistem ile spor salonu inşa ettik. Hem spor salonu hem de sahne gösteri salonu olarak hizmet verecektir. Ancak bu tesis Ali Rıza Özderici ile Besime Özderici okullarında ortak kullanılacaktır. Eğitime ve spor camiasına hayırlı olsun?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı