MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

BİNLERCE FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURUYOR?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı sonbahar dönemi fidan dikim çalışmalarına halkın ve öğrencilerin de katılımı ile devam ettiğini, binlerce fidanı toprakla buluşturduklarını duyurdu?.
2016 yılında ilçenin ağaçlandırılacak alanları tespit ederek planladıklarını ve planlama üzerinden çalışmaların bölge halkı ve öğrencilerin katılımı ile devam ettiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Ekim ayında başlayan fidan dikim çalışmalarının Kasım ayı sonuna kadar devam edeceğini ve her gün fidan dikilecek alan ile miktarların planlandığını kaydetti.
Mustafa Kaan Kumlu Kur´an Kursu öğrencileri ve velileri ile birlikte Yeniköy Takva Camii ve çevresindeki alanda 400 fidanı toprak ile buluşturduklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ?Mustafa Kaan Kumlu Kur´an Kursu öğrencileriile birlikte Yeniköy Mahallesi Takva cami ve çevresindeki alanlarda büyük bir şevk ve heyecan ile fidan dikimi gerçekleştirdik. Her öğrenciye diktikleri fidanları zimmetledik. Onlarda buraya gelip hem piknik yapacaklar hem de fidanlarını sulayacaklar. Melikgazi Belediyesi olarak rastgele ağaçlandırma yapmıyoruz. Alanı ve ağaç türlerini yükseklik ve mevkiye göre belirliyoruz. Her fidanın bakım ve sulanması belediyemizce gerçekleştirilecektir? değerlendirmesinde bulundu?
Başkan Memduh Büyükkılıç, öğrencilerle birlikte akça ağaç, dişbudak, mahlep ve akasya türünden fidan türlerini toprak ile buluşturduklarını sözlerine ekledi.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ