MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

TAVLUSUN SEMT PAZARINI HİZMETE AÇTI?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tavlusun Mahallesi´nde yapımı tamamlanan Tavlusun Sosyal Tesisi ve Kapalı Semt Pazar Yeri´nin tören ile hizmete açıldığını duyurdu?.
TAVLUSUN SOSYAL TESİSİ VE KAPALI SEMT PAZAR YERİ´ni hizmete açmak üzere tertiplenen törene AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Melikgazi ilçe Kaymakamı Erkaya Yırık,Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu,Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Birlikleri Merkez Birliği Başkanı Mustafa Alan,AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu,İl Müftü Yardımcısı Galip Koçer,Melikgazi Müftüsü Musa Dolar,İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meyveciler Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Zekeriya Kaya, Melikgazi Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ile muhtarlar ve çok sayıda semt sakini iştirak etti?
Kapalı Semt Pazar Yeri inşa ederken aynı zamanda bir de SOSYAL TESİS yapmak istediklerini belirten Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç ?Melikgazi İlçe sınırları içerisinde 25 pazar yeri bulunmaktadır. Bunlardan 16´sı kapalı ve çok amaçlı semt pazar yeridir. Belediye olarak her gün yeni bir tesisi ve hizmeti halkın kullanımına sunuyoruz. Çünkü belediyeler olarak kamu kurum ve kuruluşları ile dayanışma içindeyiz. Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Odası ile ortak çalışmamız bu mekânları şehrimize kazandırmaktadır. Hem halkamız temiz imkânlarda alışveriş yapabilmekte hem de esnaf arkadaşlar nezih işyerleri ile daha rahat hizmet verebilmektedir. Hizmetin en büyük dayanağı ve sebebi ise istikrardır. İstikrar; güveni, huzuru ve gelişmeyi sağlamaktadır. Kayseri modeli bir belediye var ise bunda Kayseri Belediyelerinin birlik ve beraberliği, istikrarlı yönetimi bulunmaktadır. Pazar yeri, sosyal tesis, market ve güneş enerji sistemi semt halkına hayırlı olsun. Burada olduğu gibi hizmetler zincirini tamamlayarak her hafta bir tesisimizi bölge halkının hizmetine sunuyoruz.?değerlendirmesinde bulundu?
Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, konuşmasında Kayseri Belediye Modelinin 1994 yılından itibaren Kayseri´de yatırım ve hizmet sunmaya başladığını çünkü hem merkez hem de ilçe belediyelerinin birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmasının güveni ile hizmete odaklandıklarını, istikrarın öneminin bir kez daha bu yatırımlarda ortaya çıktığını kaydetti?.
Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırıkise her hafta açılış veya temel atma törenleri ile adeta Melikgazi´nin nakış gibi işlendiğini ve hizmetler zincirine yeni halkalar eklendiğini bundan dolayı emeği geçenleri kutladığını kaydetti.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar hep birlikte tesisin açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrası tüm katılımcılara aşure ikramında bulunuldu. Protokol ve semt halkı pazar yerini gezdiler, sosyal tesis binasında incelemelerde bulundular.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi