MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

2017 YILI PROJELERİNİN KOORDİNASYONU İÇİN TOPLANDI?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak ilçe sınırları içerisinde 2017 yılında yapılacak büyük ölçekli alt yapı, yol, asfalt gibi yatırımlar için diğer yatırımcı birim müdürleri ile birlikte bir toplantı gerçekleştirildiğini vurguladı?
2017 yılında yol çalışması, asfalt çalışması gibi yatırımları gerçekleştirirken FEN İŞLERİ, ULAŞIM, İMAR, MALİ, PARK BAHÇE, TASARIM, KENTSEL DÖNÜŞÜM birimlerin müdürleri ile koordineli ve işbirliği içerisinde yatırımları gerçekleştirmek için toplantı düzenlediklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç ?Bir bölgeye yatırım yaparken birimler arası uyum, birliktelik, dayanışma ve ortak çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu bütünlük ilçemize yatırımların daha kısa sürede ve bütün olarak gelmesine neden oluyor. Bir bölgeye yol yapılacak ise imar, fen, ulaşım ve park bahçeler gibi müdürlüklerin tamamının yatırımlarını yapmalarını istiyoruz. Diğer müdürlükler yatırımları tamamladıktan sonra son olarak temizlik, çevre güzelleştire ve düzenleme çalışması yapılarak hizmette bütünlük sağlıyoruz. Böylece yap-boz olmuyor ve ekonomik kayıplara sebep vermiyoruz ? değerlendirmesinde bulundu?
Her yıl yapılan bu toplantılar ile yatırımlarda yatırımcı müdürlükler arası bütünlük sağlanarak seri ve verimli bir yatırım gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, 2017 yılı alt yapıda işbirliği ve koordinasyon toplantıların sonuçları şehre planlı gelişim ve hizmet olarak yansıdığını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor