MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

2016´DA 4 BİN YÜZ ÇİFTİ DÜNYA EVİNE SOKTU?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı içerisinde Melikgazi Belediyesi Nikah Memurluğunca 4.100 çift´in nikah işlemlerinin yapıldığını vurgulayarak ?Mutluluklarına ortak, evliliklerine vesile olduk.14 Şubat tarihinde kıyılan 34 nikah ile 2016 yılının nikah rekoru kırdık? değerlendirmesinde bulundu?
Birçok insanın hafızalarda daha kolay kalması ve bir bakıma matematiksel olarak görsel olması sebebi ile 2016 yılı içerisinde de her yıl olduğu gibi özellikle 14 şubat sevgililer günü 34 nikah ile rekor kırıldığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç ?Melikgazi Belediyesi Nikah Memurluğu 2016 yılını dolu yaşadı.Birçok genç çift belediye tesislerimizde ?Evet? diyerek ömür boyu birlikteliğin en önemli şartını yerine getirdi.Bizlerde birçok çiftimizin nikahını kıyarak mutluluklarına ortak olduk. 2016 yılında 14 Şubat Sevgililer Gününde 34 nikah işlemini gerçekleştirerek bir günde kıyılan nikah sayısı ile rekor kırılmıştır. Görsel ve matematiksel veya hafızalarda kolay kalması için 2016´da 06.06.2016 tarihinde 25, 16.06.2016 tarihinde de 29 nikah işlemi gerçekleştirildi. En çok nikâh işleminin ise 415 nikâh ile Haziran ayında yapılmıştır.?değerlendirmesinde bulundu?
Başkan Memduh Büyükkılıç, evlenmek sureti ile en kutsal birliktelik olan evlilik müessesesini kuran bütün gençlere mutluluklar dilediğini onlar için ve nesilleri için modern ve sağlıklı bir şehir inşa etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor