MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

TAŞERON ŞİRKET ÇALIŞANLARINI SENDİKALI YAPTI ...

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Yönetimi ile Melikgazi Belediyesi´nde iş yapan taşeron şirket temsilcileri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´a nezaket ziyaretinde bulunarak taşeron şirket çalışanların sendikalaşması için gayretlerinden ve öncülüklerinden dolayı şükranlarını sundular.
Taşeron şirket çalışanlarının sendikalaşarak örgütlenmesi ve maddi ve ayni hakların elde edilmesi konularında Türkiye genelinde bir ilki gerçekleştirerek öncülük etmesinden dolayı Başkan Memduh Büyükkılıç´ı ziyaret ettiklerini belirten Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, taşeron şirketlerde devam eden toplu iş sözleşme görüşlerinin Başkan Büyükkılıç´ın öncülüğünde anlaşılarak sonuçlandırıldığını kaydetti.
Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, ziyaretlerinde şu açıklamalarda bulundu; ?Her konuda Melikgazi Belediyemiz Türkiye´ye referans olduğu gibi taşeron şirketlerde çalışan arkadaşlarımızın sendikal örgütlenmesi konusunda ve geriye dönük toplu iş sözleşme farklarını alma konusunda Başkan Büyükkılıç´ın gayretleri toplu iş sözleşme farklarını aldılar. Biz de hem Başkanımız Memduh Büyükkılıç´a teşekkür ve nezaket ziyareti yaparak bu öncülüğünü ve kamuoyuna duyurmak istedik. Biz Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı olarak üyelerimizle birlik de Melikgazi´mizin daha güzel daha nezih bir ortam da insanlarımızın yaşaması için 24 saat ilçe halkımızın hizmetindeyiz. İnşallah toplu iş sözleşmemiz hem sendikamıza hem işçilerimize hem de işverenimize hayırlara vesile olur. Ben huzurlarınız da teşekkür ediyorum.?
Çalışanların alın teri kurumadan maaş ve ikramiyelerini tam ve zamanında ödendiğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ?Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi Yönetim Kurulunun ziyaretlerinden son derece memnun kaldık. Özelikle övgün dolu sözleri çalışmalarımıza şevk katacaktır. Melikgazi Belediyesi olarak Kayserimizin yarısına günlük hizmet veriyoruz. Referans belediye olarak anılıyor ve biliniyorsak bunda çalışanlarımızın büyük katkısı vardır. Taşeron işçilerimizi sendika üyesi yaparak onların maaşların artmasını sağladık. Üstelik geriye dönük olarak sözleşmeyi imzaladık. Kimsenin hakkı bizde kalmaz bizler burada kamu adına kamu yarına ve yine kamunun geliri ile hizmet ve yatırımları gerçekleştiriyoruz. Emeğe son derece saygılıyız. Sendika ile beraber ortak çalışmalar ve seminerler düzenliyoruz. Önemli olan iş güvenliği ve barışıdır? değerlendirmesinde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor