MELİKGAZİ BELEDİYESİ,

MELİKGAZİ BELEDİYESİ,

TAHA CARIM BULVARI´NI HİZMETE AÇTI?

Bel-Sin Toplu Konut alanı Kocatepe Camisi önünden başlayıp Kazımkarabekir Mahallesi Toros Caddesi önünde son bulan ? TAHA CARIM BULVARI´ Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki  ve Ak Parti Kayseri Milletvekilleri´nin  de iştirak ettiği  törenle ilimiz sakinlerinin hizmetine  açıldı? Açılış töreninde konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç? 7,5 km uzunluğunda ve 25 metre genişlinde olan ve açılışını yaptığımız bu yolu şehrimize kazandırdık. TAHA CARIM BULVARI belediyemiz imkanları ile yapıldı? ifadesini kullandı?

Taha Carım  Bulvarı  açılış törenine; Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Millet Vekili Ve Önceki Enerji Ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,Ak parti Grup Başkan Vekili  Mustafa Elitaş,Akparti MKYK üyesi İsmail Karayel,Ak Parti Kayseri Millet vekili Sami Dedeoğlu, Kayseri Valisi Süleymen Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Ak Parti Melikgazi ilçe Başkanı Gökhan Ülke, İl Yöneticileri, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu iştirak etti.                                

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç TAHA CARIM BULVARI´nın alternatif bir yol olarak zaman, yakıt, imarlaşma ve güvenli ulaşım gibi bir çok faydayı beraberinde getireceğini vurgulayarak  ?2014 yılında yüksek gerilim elektrik aktarma direklerinin kaldırılması ile 7 mahalleden geçecek yeni bir yol çalışmasına başladık. Sonuçta 7,5 km uzunluğunda ve 25 metre genişlinde olan ve bugün açılışı yaptığımız bu yolu şehrimize kazandırdık. TAHA CARIM BULVARI belediyemiz imkanları ile yapıldı. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ile Bel-Sin toplu konut alanını şehrimize bağlayan 3 alternatif yolunu hizmlete açıyoruz. 6 km uzunluğunda olan ancak bağlantı yolları ile 7,5 km ve 25 metre genişlindeki yol  üzerinde kavşaklar oluşturularak bağlantı yolları da inşe ettik. Orta refuj, yaya kaldırımları ile güvenlik hattı oluşturduk. Modern sokak aydınlatması ile Işıklandırıldı.  Bu rakamlar yolun ne keder gerekli ve yerinde yapıldığının bir göstergesidir. Hizmetlerin ve yatırımların önünü açan Anadolu insanını hak ettiği hizmeti almasını sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a sonsuz teşekkür ediyoruz. Kayseri hizmet ve yatırımların daha hızlı olarak artmaktadır çünkü Kayseri Belediye Modelinin öncüsü Mehmet Özhaseki Beyin Çevre ve ŞehircilikBakanı olarak Ankara´da olmasının faydası Kayserililere yatırım ve hizmet olarak yansımaktadır? değerlendirmesinde bulundu?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´de konuşmasında  ?Yol medeniyettir. Yol gelecektir. Bu yolun ne kadar önem arz ettiğini biliyorum. Bu yol hem mesafiyi kısaltacak hem de güvenli ve seri ulaşım sağlayacaktır. Daha kısa sürede daha etkin, güvenli ve seri ulaşım sağlanarak zamandan ve yakıttan tasarruf sağlanacaktır. Emeği geçenleri kutluyorum.? İfadesini kullandı?

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Melikgazi Belediyesinin her hafta bir etkinlik ile bir yatırım ve hizmeti halkın hizmetine sunduğunu bu yolun aynı zamanda ekonomiye açılan bir yol olduğunu ve bundan dolayı emeği geçenlere şükranlarını sundu?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ise Kayseri Belediye modelinin artık tüm ülkeyi kapladığını, gittiği her yerde bu projelerin nasıl inşa edildiğini sorduklarını belirterek  şöyle konuitu? ?Melikgazi Belediyesi gerçekleştirdiği yatırımlar ile ilçe halkına büyük hizmetler ve kolaylıklar sunmaktadır. Bu yolun önemini hepimiz biliyoruz. Ancak daha da önemlisi bu yola veren isminin de çok anlamlı olmasıdır. Hem geleceğe yatırım yapan şehidimizin ismini veren Melikgazi Belediyemizi kutluyorum. Melikgazi Belediyesi yatırımları ve hizmetleri ile hem bölgenin gelişimine katkı sağlayan kurumdur. Şehrin Atom Karıncası olan Memduh Büyükkılıç Başkanıkısa sürede bu yatırımları gerçekleştirerek hizmete sunmasından dolayı kendilerini kutluyorum?

Konuşmaların ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve protokol hep birlikte açılış kurdelesini kestiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”