MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

ARAÇ FİLOSUNU ÇEVRECİ ARAÇLARLA GENİŞLETİYOR?

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, günden güne büyüyen ve gelişen Melikgazi İlçesinde daha etkin, verimli ve seri hizmet sunabilmek amacı ile araç parkını çevreci, gürültü çıkarmayan ve ekonomik araçlar ile genişlettiklerini duyurdu?

Melikgazi Belediyesi olarak çöp toplama araçlarında daha önce akaryakıt ile çalışan sistemin artık elektrik ile çalışan sisteme dönüştürdüklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, sistemin elektrik ile çalışması sonucu gürültü çıkarmayan, yakıttan tasarruf sağlayan ve çevreci bir sistemin şehrimize kazandırıldığını  belirtti.

Çöp toplama aracındaki yükleme ve boşaltma sistemi olan aracın çevre temizlik vergileri ile alındığını vurgulayan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin hep ilk´leri gerçekleştiren bir belediye olduğunu söyleyerek araç ile ilgili olarak şunları vurguladı?  ?Melikgazi İlçesinin yerleşim alanı büyümekte ve bu fiziki olarak büyümekte ve nüfusu da artmaktadır. Dolayısı ile her hizmet verilen alan ile birey sayısı da artmaktadır. Geniş bir alanda daha etkin ve verimli bir hizmet için teknolojinin her türlü yeniliklerini ve araçlarını kullanıyoruz. Daha kısa sürede daha çok alan da temizlik çalışması yapabilmek hem zaman hem yakıttan tasarruf sağlamak adına son teknoloji ile donatılmış araçları şehrimize kazandırıyoruz. Bunu yaparken de gürültü çıkarmayan, yakıttan tasarruf sağlayan ve çevre dostu araçların alınmasına veya yapılamasına öncelik sağlıyoruz. Bu amaç ile sıkıştırmalı ve boşaltma sistemini bundan böyle elektrikli sisteme dönüştürerek halkımızın hizmetine sunacağız?

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, çevre temizlik vergileri ile alınan araçların Melikgazi´nin Referans hizmetlerinde verimliliğini artıracağını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor