MELİKGAZİ BELEDİYESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

KIRANARDI YOLLARINI ASFALTLIYOR?

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kıranardı mahallesinde gerçekleştirilen yol ve çevre düzenleme ile yol yenileme çalışmaların tamamlanarak asfalt çalışmasına başlanıldığını söyledi.

Şehit Musa Koca, Endürlük, Yayla Yolu caddeleri ile 18 sokak ve bunlara bağlantılı yollarda altyapı kurumlarının çalışmalarını tamamlamasının ardından Melikgazi Belediyesi olarak asfaltlama çalışmasını yerine getirdiklerini belirten Başkan Büyükkılıç, "Kıranardı Mahallesinde bir bütün olarak değerlendirilerek yolların tamamında yenileme yapıldı. Bu çalışma sonucunda 5 bin 200 ton asfalt kullanılarak yollar yenilendi" dedi. Alt yapı kurumları olan Kaski, Telekom, Doğalgaz, TEK gibi kurumların semtlerde yapmış olduğu çalışmaları tamamlamasının ardından Melikgazi Belediyesi olarak hızlı ve seri bir şekilde üstyapı çalışmaları olan kaldırım, cep otopark, refüj, asfalt gibi yatırımları tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduklarını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç; "Hizmette temel felsefemiz ´Zamanında verilmeyen hizmet, eziyettir´ sözünden hareketle hizmetlerimizi hızlı ve seri bir şekilde yapıyoruz. Belirli bir plan ve program dahilinde yapmış olduğumuz hizmetlerde amaç vatandaşın mağduriyetini önlemektir. Bağ ve sayfiye olarak yaz aylarında nüfusu artan Kıranardına bu çalışmalarımız bölge halkına hayırlı olsun" diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç; Melikgazi Belediyesi olarak 2018 yılında 350 bin ton asfalt kullanımını hedeflediklerini ve bu yılın ilk 6 ayına bakıldığında şu ana kadar yaklaşık 150 bin ton asfalt seriminin gerçekleştirildiğini, asfalt sezonunun bitimine kadar bu hedefe ulaşacaklarını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da