MELİKGAZİ BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİNDE

MELİKGAZİ BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİNDE

SEÇİM HEYECANI

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi, Meclis Başkanlığı başkanlık seçimi, 4 ayrı sosyal ve spor tesisinde yapıldı. Büyük heyecana sahne olan seçimde İbrahim Eren başkan adayı başkan olabilmek için yarıştı.
Yapılan oylamada 144 oy alan İbrahim Eren Ateş Çocuk Meclisinin 2016-2017 eğitim öğretim döneminde başkanlığına seçildi.
Kurulduğu günden bu güne kadar binlerce çocuğa ev sahipliği yaparak onlara kucak açan Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisinden bugün her zamankinden farklı bir heyecan yaşandı. Günler öncesinden başlayan başkanlık yarışı sosyal tesislerin salonunda yapılan seçim ile sona erdi. 4 başkan adayının kıyasıya mücadelesine sahne olan seçimlerde ilk olarak başkan adayları tek tek kürsüye çıkarak yapacak çalışmalarını sıraladılar. Başkan adayları ile birlikte, onları destekleyen arkadaşlarının yanı sıra solunda bulunan velilerde bu büyük heyecana ortak oldular. Konuşmaların ardından üyeler tek tek yeni başkan ve yardımcılarını seçmek için oy kullandılar.
Yapılan oylama sonucunun ardından Çocuk Meclisinin yeni başkanı üyelerin 144 oyunu alan Ortaokul 7. Sınıf öğrencisi İbrahim Eren oldu.
Küçük yaşta seçme ve seçilme özgürlüğü ile demokrasinin özünü kavradıklarını bu sadece özgüvenli bir neslin yetişmesine vesile olduklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ?20 yıldır büyük bir heyecan ve şevkle bir araya gelen binlerce çocuk çeşitli konularda etkinlik düzenleyerek kamuoyunu bilgilendirme ve bilinçlendirmektedirler, bundan dolayı kendilerini kutluyorum.? dedi.
2016-2017 eğitim öğretim döneminde Çocuk Meclisi Başkanlığını yürütecek olan İbrahim Eren, ?Bana oy veren vermeyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. El birliği içerisinde çok güzel faaliyetler yapacağız. Çocuk Meclisini daha ileri sevilere taşımak için, seçim öncesi verdiğim vaatleri ilerleyen zamanlarda tek tek yerine getireceğim. Biz çocuklara kucak açan ve bizim her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç´a da bütün arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyor, bütün çocukları çocuk meclisine üye olmaya davet ediyorum.? diye konuştu.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor