MELİKGAZİ BELEDİYESİN?DE

MELİKGAZİ BELEDİYESİN?DE

E-İMZA İLE 7/24 BELEDİYECİLİK ...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) uygulamasının getirdiği yenilik ve avantajların Melikgazililere hizmet ve yatırım olarak yansıdığını vurguladı.
Zamanın iletişim ve elektronik dönemi olduğunu bu açıdan belediyelerin de gerçek anlamda hizmet sunabilmesinin de zamanı iyi değerlendirmesi ile bağlantılı olduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ?Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS), Melikgazi Belediyesi´nin 2015 yılından bu yana üzerinde çalıştığı bir sistem ve uygulamadır. Çünkü gelecek artık e-sistem üzerine kurulu olacaktır. Gelecek nesilleri düşünen biri olarak benim için en önemlisi, ormana ve çevreye duyarlı kağıt israfını ortadan kaldıran bir sistemdir. Zaman kavramını ortadan kaldırarak çok hızlı, etkin ve güvenilir hizmet vermek açısından çok büyük önem arz ediyor diye düşünüyorum? değerlendirmesinde bulundu.
E-imzanın en önemli özelliğinin, 7/24 her yerden işin takip edildiğini, evrakların ve hizmetin devamlılığını sağlayabilmek için e- imza atarak evrakın gitmesi gereken yere zamanında ulaşarak gereğinin yapılmasının sağlandığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, e-imza da güvenilirliğin öne çıktığını, imza taklidi olmadan herkes kendi şifresini kullandığını kaydetti.
Belediyelerde mesai kavramı olmadığını 7 gün 24 saat çalışan bir kurum olarak çok iyi bir organizasyon gerektirdiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç e- imza sisteminde evimizde olsak dahi mobil imza ile evrakları hiç bekletmeden zamanında ulaştırıp, hizmeti de aksatmadan güvenilir bir şekilde vatandaşa sunabileceklerini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor