MELİKGAZİ BELEDİYESİNDE

MELİKGAZİ BELEDİYESİNDE

PARK VE BAHÇELERDE ÇALIŞANLARA GİYİM MALZEMESİ DAĞITILDI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çevre ve Temizlik işleri biriminde çalışan işçiler için iş elbisesi ile sağlık malzemeleri dağıtımı yapıldığını söyledi. 

Belediye Çevre ve Temizlik birimlerinde çalışan personele her yıl iş elbisesi, kaban, mont, ayakkabı, şapka, pantolon, eldiven, ağız maskesi, baret gibi malzemelerin alındığını belirten Başkan Büyükkılıç, bu birimlerde çalışanların belli aralıklarla kan örneklerinin alınarak, analizinin yapıldığını ve sürekli sağlık kontrolünden de geçirildiğini kaydetti.

Kayserililerin her sabah temiz bir çevrede güne başlattıklarını çünkü bu temizliğin gerçekleştirilmesinde 435 temizlik işçisinin akşam 22.00 ile sabah 06.00 arası genel temizlik yaptıklarını hatırlatan Başkan Büyükkılıç ?Temizlik çalışmasının daha etkin, verimli ve koordineli yapılabilmesi için şehri doğu ve batı kısımları olmak üzere iki bölüme ayırdık. İki ayrı şirkete temizlik işini ihale ettik. Böylece planlama daha dar alanda yapılarak işin verimliliği artmaktadır. 320 işçi ve 115 şoför ve operatör olmak üzere 435 çalışana kışlık elbise ve sağlık malzemesi olmak üzere dağıttık? dedi.

Temizlik işlerinde çalışanların koruma amaçlı gerekli aşılarının da yapıldığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, gerek belediyenin kadrolu gerek ise özelleştirme ile özel şirkette çalışan tüm işçilerin önümüzdeki günlerde Hepatit B aşısının yaptırılacağını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ