MELİKGAZİ BELEDİYESİ´NDEN

MELİKGAZİ BELEDİYESİ´NDEN

BAHAR ŞİİR AKŞAMLARI ...

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Kültür, Sanat ve Edebiyat´a çok önem verdiklerini bu bağlamda ?Şiir Akşamları? etkinliği ile hem şiir dinletisi ziyafeti hem de Türk Sanat Müziği Konseri düzenlediklerini duyurdu?
TRT İstanbul Radyosu eski sanatçılarından Yıldırım Bekçi tarafından seslendirilen eserler ile Türk Sanat Müziği hayranlarının güzel bir gece yaşadığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, kültür ve sanat alanında yapılan etkinlikleri ile Kayserililerin gönüllerine hitap eden, bireylerin iç dünyasını aydınlatan bu tür etkinlikler ile Kültür-Sanat Belediyeciği´ni de kanıtladığını kaydetti.
Solist Yıldırım Bekçi tarafından çeşitli makamlarından toplam 10 eserin seslendirildiği konserin ara bölümlerinde, şairlerin kendi sesinden şiirlerinden okunduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ?Bu şehrin sadece fiziki alt yapısını değil yaşayan bireylerin sportif, eğitimsel, kültür ve sanatsal çalışmalarını önemsiyoruz. Belediye olarak spor ve sporcunun dostu, kültür ve sanat icra edenlerin destekleyici, eğitimin ve eğitimcinin özellikle öğrencilerin hizmetkârıdır. Bu tür müzik konserleri ile müzikseverlere bir bakıma müzik ziyafeti sunulmaktadır? değerlendirmesinde bulundu?
Seyircilerin büyük bir zevk ve keyif ile Semih Sergen, Hayati İnanç, Nurullah Genç, Recep Garip ve Ali Vural gibi şairlerin şiir dinletileri ve Solist Yıldırım Beyazıt tarafından seslendirilen eserleri dinlediğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, bu tür kültür ve sanat etkinliklerin devam edeceğini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü