MELİKGAZİ BELEDİYESİ´NDEN

MELİKGAZİ BELEDİYESİ´NDEN

HİSARCIK´TA MEYDAN DÜZENLEMESİ ?

HİSARCIK´TA MEYDAN DÜZENLEMESİ?

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Hisarcık bölgesinin kayseri için önemli bir yer olduğunu çünkü tarihi ve doğal yapısı yanında ERCİYES KIŞ SPORLARIN adeta prestij kapısı niteliğinde olduğunu  vurguladı?

Hisarcık Meydanında daha önce genel anlamda büyük bir çalışma yapılarak bir alan oluşturulduğunu ancak otopark yönünden sıkıntı olduğunu  belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, bağ ve sayfiye alanlarının yoğunluklu olduğu, Erciyes´in giriş kapısı konumundaki Hisarcıkta Meydan düzenlemesi çalışmasının Erciyes´e yakışır bir konuma geleceğini kaydetti.

Hisarcık Meydanında 12 ay yoğunluk yaşadığını çünkü Erciyes Dağının turizm merkezi olduğunu bundan dolayı bir çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç ?Hisarcık gönül dostu insanların yoğun olduğu, havası, doğası, suyu ile bağ ve sayfiye alanları ile ilçemizin en güzel bölgelerinden birisidir. Belediye olarak, Melikgazi İlçe sınırları içerisindeki semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapılmaktayız Melikgazi Belediyesi, Melikgazililer için şehrin her yerinde, şehrin her noktasında var. Her hafta bir mahalle etkinliği ile çalışmaları yerinde tespit ediyor veya değerlendiriyoruz. Semtler arası hizmet uçurumu bulunmamakta dır? değerlendirmesinde bulundu...

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Meydan otopark, çevre düzenlemesi ile meydan da bulunan park alanında yenileme çalışmasının bu yıl tamamlanarak hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ