MELİKGAZİ GERİ DÖNÜŞÜM TESİSLERİ EĞİTİM MERKEZİ GİBİ

MELİKGAZİ GERİ DÖNÜŞÜM TESİSLERİ EĞİTİM MERKEZİ GİBİ

KOMŞU ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI MELİKGAZİ GERİ DÖNÜŞÜM TESİSLERİNİ GEZDİLER.

Sivas´ın ilçe ve belde belediye başkanları Melikgazi Belediyesinin katı atık ayrıştırma ve depolama tesislerinde incelemelerde bulunmak üzere Melikgazi belediyesini ziyarette bulundular.
Şarkışla Belediye Başkanı Turgay Oğuz, Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, Sızır Belediye Başkanı Nevzat Göksun, Gürçayır Belediye Başkanı Osman Özkan ve Cemel Belediye Başkanı Hakverdi Bulut inceleme gezisine iştirak ettiler.
Melikgazi Belediyesi Katı atık toplama ve ayrıştırma tesislerini incele gezisinde Şarkışla Belediye Başkanı Turgay Oğuz farklı siyasi partilerden belediye başkanları olarak bir araya gelmelerine rağmen konu halk ve çevre sağlığı olunca birliktelik oluşturduklarını söyledi.
Melikgazi Belediyesinin katı atık ayrıştırma ve depolama tesislerini görmek ve iyi uygulamaları kendi belediyelerinde tatbik etmek için Kayseri´ye geldiklerini ifade eden Şarkışla Belediye Başkanı Turgay Oğuz, öncelikle Melikgazi Belediyesinin yenilenen hizmet binasını gezdiler ve iletişim merkezinde incelemelerde bulundular.
Sivas´ın ilçe ve belde belediye başkanları, Başkan Büyükkılıç´a çalışmalarında başarılar dilerken, Başkan Memduh Büyükkılıç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Melikgazi Belediyesi Geri Dönüşüm tesisleri adeta gezi alanı ve eğitim merkezi gibi hizmet vermektedir. Geri Dönüşüm Tesisimiz ayrıştırarak toplanan çöplerin nasıl ve ne şekilde işlerden geçirildiğini, sonra bunların nasıl depolandığını ve ne gibi maddelere dönüştürüldüğünün en güzel örnek çalışmasını göstermektedir. Bakanlık onaylı ve örnek gösterilen bu tesis ile doğa kirlenmesi önlenmekte ve yine geri dönüşüm ile ekonomiye katkı sağlanmaktadır. Belediyesi Geri Dönüşüm ve Ekonomiye Katkı Tesisleri bu açıdan adeta bir okul gibidir?dedi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, tesisleri ziyaret eden Sivas´ın ilçe ve belde belediye başkanlarına geri dönüşüm kitapçığı vererek uygulama metodu ile ilgili Melikgazi Belediyesinin geri dönüşüm tesisin adeta bilim merkezi gibi birçok kamu kurum ve kuruluş yöneticilerinde incelemelerde bulunulduğunu sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor