MELİKGAZİ İLETİŞİM MERKEZİ

MELİKGAZİ İLETİŞİM MERKEZİ

120 BİN TELEFON İLE BAŞVURUYU SONUÇLANDIRDI!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2 ocak 2017 Ocak ayında hizmete sunulan ?MELİKGAZİ İLETİŞİM MERKEZİ´nin  kısa sürede benimsendiğini, takdir gördüğünü, çözüm sunucu birim olarak referans gösterildiğini vurgulayarak geride kalan bir yılda 120 bin telefon ile başvurunun sonuçlandırıldığını  duyurdu?

2017 yılında toplam 66 bin 143 dilekçe veya şahsen başvuru  ve  120 bin 245 ise telefon ile başvuru yapıldığını;   tüm başvuruların kısa sürede ilgili birimlerce çözüme ulaştırılıp, ilçe sakinlerinin memnuniyetinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden  Melikgazi  Belediye Başkanı  Dr.Memduh Büyükkılıç, ?MELİKGAZİ İLETİŞİM MERKEZİ´ nin çeşitli hizmet ve imkanları ile 7 gün 24 saat hizmet verdiğini kaydetti.

Mesai saatleri içerisinde şahsen yapılabilen başvuruların mesai saatleri dışında teknolojinin yeni imkanı olan cep telefonu 24 saat hizmet verilebilir olduğunu belirten BaşkanBüyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti?.  ?MELİKGAZİ İLETİŞİM MERKEZİ  02 ocak 2017 yılı ayında hizmete sunuldu. Ancak kısa sürede takdir topladığı çözümleri ve hizmetleri ile referans gösteriliyor. Sabah saat 08.00 ile Saat 18.00 arası bizzat başvuru yapılabilinir. Ancak hizmet saat 18.00 den sonra da devam etmektedir. Gün boyunca 252 13 33nolu telefon ile ulaşılabilinen hizmet merkezine 24 saat Melikgazi Belediyesi www.melikgazi-bel.tr WEB sitesi üzerinden form doldurularak veya 0 530 253 91 91 WatsApp hattından da hizmet verilmektedir. Dolayısı ile 24 saat hizmet veren iletişim merkezi Melikgazi´nin adeta çözüm merkezi olmaktadır. Melikgazi iletişim merkezi 1. Yılında yine başarısı ile gündem de bir yıl içerisinde kurumlaşmanın verdiği yapı ile başarısını perçinlemiştir?

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, MİM´in (Melikgazi İletişim Merkezi) 1. Yılında Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte birinci yıl pastası keserek İLETİŞİM MERKEZİ çalışmalarının detaylı bilgiler verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor