MELİKGAZİ KAYMAKAMI,

MELİKGAZİ KAYMAKAMI,

CEZAEVİNDEN GELEN MEKTUBU PAYLAŞTI

Kayseri´nin Melikgazi ilçesi Kaymakamı Erkaya Yırık, 4 aydır cezaevinde bulunan tutuklu tarafından kendisine gönderilen mektubu sosyal medya hesabından paylaştı. Tutuklu, mektubunda, Yırık´tan yardım isterken, "Bana bir baba, bir amca olun sayın kaymakamım. Ne gelenim var ne gidenim. Yok tek bir soranım" dedi.

Melikgazi Kaymakamı Yırık, kendisine cezaevinden gönderilen mektubu sosyal paylaşım sitesi Twitter´daki hesabından paylaştı. Yırık, cezaevinde 4 aydır kaldığını belirten tutuklunun gönderdiği mektubu ?Haftanın ilk günü, kapalı cezaevinden bir mesaj var´ notuyla yayımladı. Gölcük depreminde sevdiklerini kaybettiğini ve parasının olmadığını belirten tutuklunun Kaymakam Yırık´a gönderdiği mektup, şöyle:

"Bir hata yaptım kaymakamım, düştüm buraya. Kokusunu bile sevmezken, başladım sigaraya. Burası ne eve benzer ne de saraya. İnanın bana, çok pişmanım sayın kaymakamım. Buraya düşen, hata yapamaz; kırılır kolu, kanadı. Ne bileyim; belki de uslanmam, burası müstahak. İnanın kimim kimsem yok benim, buranın garibanı. Bana bir baba, bir amca olun sayın kaymakamım. Ne gelenim var ne gidenim, yok tek bir soranım. Gölcük depreminde kaybettim sevdiklerimi, ona yanarım. Kimden isteyeyim şahsi ihtiyaçlarımı, size sorarım. Ne olur, bana bir defa da olsa yardımcı olun sayın kaymakamım. Herkesin parası var, kantin yazar, kurar sofrayı. Param olsa ben bilmez miyim alışveriş yapmayı? Yardımcı olun ne olur, esirgemeyin duayı. Allah´ım sizi başımızdan eksik etmesin sayın kaymakamım. Yaklaşık 4 ay oldu ben cezaevine gireli. Param yok, garibanım, diye kimse sevmedi beni. Çok şükür kimseye boyun eğmedim. Bir tek size yalvarıyorum, yardım edin sayın kaymakamım."


Haber Kaynak : DHA

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor