MELİKGAZİ KAYMAKAMI ERKAYA YIRIK,

MELİKGAZİ KAYMAKAMI ERKAYA YIRIK,

?GÜÇLÜ BİR ÜLKE OLMAK İÇİN ÇOCUKLARIMIZI DOLU DOLU YETİŞTİRMEMİZ GEREKİYOR?

Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, ?Liderlerimiz Derste´ Projesi kapsamında Besime Özderici İlkokulunda öğrencilere ders verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ?Liderlerimiz Derste´ Projesi kapsamında, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Besime Özderici İlkokulunda derse girdi. Okul kapısından öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Yırık, Okul Müdürü Sebahattin Durna´dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ardından öğrencileri dersliklerinde ziyaret eden Kaymakam Yırık, öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Proje hakkında bilgiler veren Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, ?Bugün Besime Özderici İlkokulumuzda Liderlerimiz Derste Projesinin bir parçası olarak ilköğretimde okuyan çocuklarımızla buluşmak için geldik. İlköğretim, hepimiz biliyoruz ki çocuklarımızın kişiliğinin oturduğu, kabiliyetlerinin geliştiği ve hayata başladığı yıllardır. Dolayısıyla bu yılları bizim hep birlikte doğru geçirmemiz ve çocuklarımızın iyi yetişmesi gerekiyor. Milli Eğitim Bakanlığımızın hazırladığı bu proje son derece faydalıdır. Çünkü Liderlerimizi Derste Projesi ile kendi alanında ön plana çıkmış ve hizmet etmekte olan tüm hizmet alıcılarının görmüş olduğu kimlikleri burada çocuklarımıza göstermek amaçlı bir projedir. Son derece yerindedir. Çok güzel bir söz vardır, ?En iyi tavsiye, en iyi bir örnektir.´ Dolayısıyla çocuklarımız burada bizim gibi büyüklerini görmek suretiyle başlamış oldukları yolun sonunda inşallah bizler gibi hizmet erbabı olacaklarına inançları artacaktır? ifadelerini kullandı.

Türkiye´nin güçlü olabilmesi için çocukların ilköğretimden başlamak suretiyle dolu dolu yetiştirilmesi gerektiğini kaydeden Yırık, ?Günümüzde güçlü ülkeler, zamanında eğitimi ıskalamayan ve çocuklarını iyi yetiştiren ülkelerdir. Bizim güçlü bir ülke olmak için çocuklarımızı ilköğretimden başlamak suretiyle dolu dolu yetiştirmemiz gerekiyor. Onları gerek örgün eğitimde eğitirken, aynı zamanda onların çocukluklarını da yaşamalarına fırsat vererek daha verimli bir öğrenci olarak tutmamız gerekiyor? dedi.


Haber Kaynak : İHA

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor