MELİKGAZİ BELEDİYE MECLİSİ 25, KOCASİNAN BELEDİYE MECLİSİ 20 MADDEYİ GÖRÜŞEREK KARARA BAĞLADI.

MELİKGAZİ BELEDİYE MECLİSİ 25,  KOCASİNAN BELEDİYE MECLİSİ 20 MADDEYİ GÖRÜŞEREK KARARA BAĞLADI.

Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2013 yılı Şubat ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis gündeminde yer alan 25 madde tek tek oylanarak karara bağladı. Bu maddelerden 7’si idari ve 1’i mali ve 17’si ise imar konusu olup, 19 maddesi karara bağlanırken 6 madde ilgili komisyonlara havale edildi.
Melikgazi Belediyesinin 15 yıldır başarı ile uygulamış olduğunu Kentsel Dönüşüm Uygulaması kapsamında 32 dairelik sosyal konut yapımına karar verildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediye Meclisi olarak alınan kararlar ilçemize yatırım ve hizmet olarak yansımaktadır. Dolayısı ile örnek ve referans belediyenin temelinde belediye meclis kararların büyük bir payı vardır. Belediye Meclisimizin bu toplantısında 32 dairelik sosyal konut yapımına onay vermiştir. Ayrıca bir adet midibüs alımına karar almıştır. Belediyemiz ile iller bankası arasında yapılacak olan yatırım projelerinde riyaset makamı yetkilendirilmiştir. 17 imar konusunu tek tek görüşerek planlı bir şehirleşmenin temelini oluşturmuşlardır” dedi.
Kayseri Spor Etkinlikleri Turizm San. ve Tic. A.Ş Sermeye Artış Payının onaylandığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye çalışmalarına yön ve karar veren başarının ve hizmetlerin altında imzası bulunan tüm meclis üyelerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Kocasinan Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Ağırlıklı olarak imar planı değişikliği konularının değerlendirildiği  toplantıda 2013 Mali yılında zabıta personeline ödenecek fazla çalışma ücretleri, Kayseri Spor Etkinlikleri A.Ş’ye% 1 hisse ile ortak olunması, Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı ile protokol imzalanması gibi maddeler görüşülerek karar bağlandı.
Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız Başkanlığında toplanan Belediye Meclisi gündeminde bulunan 20 maddeyi görüşerek karara bağladı. İlk olarak 2013 Mali yılında zabıta personeline ödenecek fazla çalışma ücretleri görüşülerek karara bağlandı. Ardındansa Kayseri Spor Etkinlikleri A.Ş’ye% 1 hisse ile ortak olunması meclis üyelerince kabul edildi. Daha Kocasinan Belediyesi ile Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı ile protokol imzalanması için Belediye Başkanına imza yetkisi verilmesi görüşülerek karara bağlandı. Kocasinan belediye Meclisi gündeminde bulunan imar planı değişikliği konularının görüşülmesiyle son buldu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı