MELİKGAZİ BELEDİYESİ 300 ARAÇLIK OTOPARK YAPACAK

MELİKGAZİ BELEDİYESİ 300 ARAÇLIK OTOPARK YAPACAK

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, çarşı içerisinde yer alan ve en çok otopark sıkıntısı çekilen alış verişin merkezi Camikebir Mahallesine 300 araçlık otopark inşa edeceklerini söyledi.

Camikebir Mahallesinin birçok unsuru içinde barındırdığını kapalı, çarşı, kale, vezirhan gibi tarihi ve ticaretin kaynaştığı bir bölge olduğunu aynı zamanda toptancılar ile perakende esnafının yoğun olduğunu belirten Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç "Çok hareketli ve yoğun bir alış veriş merkezinin olduğu Camikebir Mahallesinde çok yönlü bir çalışma yapıyoruz. Camikebir’de önceki yıllarda yaya yolu, çevre düzenlemesi yapmıştık. Ama bu mahallenin eski bir ticaret alanı planlaması olduğundan otopark büyük sıkıntı oluşturuyor. Bu nedeni ile 300 araçlık çok katlı otopark inşa ederek hem bölge esnafını hem de alış verişe gelenleri rahatlatacak bir otopark inşa edilecektir” dedi.
Camikebir Mahallesinde yer alan ve ticaret bölgesi olması sebebi ile semt öğrencisi değil taşımacılık sistemi ile eğitim veren Hacı Ali Karamercan ilköğretim okulu arsanın takas yolu ile belediye mülkiyetine geçtiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, arsa takasına karşı Osmanlı Mahallesinde 20 derslikli bir ortaokul inşa ettiklerini kaydetti.
Başkan Memduh Büyükkılıç, bu çalışma ile hem Camikebir esnafı ile tüketicilerin otopark konusunda rahat nefes alacağını hem de Osmanlı mahallesinde okuyan öğrenicilerin 30 kişilik sınıflarda eğitim alabileceğini sözlerine ekledi.

 



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti