MELİKGAZİ BELEDİYESİ SÜRPRİZ İKRAMDA BULUNUYOR

MELİKGAZİ BELEDİYESİ  SÜRPRİZ  İKRAMDA  BULUNUYOR

Melikgazi Belediyesi, vergi borcu yapılandırması için son gün olan 1 Aralık tarihinin bir ay daha uzatılmasını fırsat bilen ilçe sakinlerine çay, kahve ve tatlı ikram ederek uğurluyor…

Melikgazi Belediyesi, 6552 sayılı Kanun’la bazı alacakların yeniden yapılandırılması kapsamında emlak ve çevre temizlik vergisi borçları ile bunlara bağlı vergi cezalarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için çeşitli ikramlarda bulunuyor. Borçlarını ödemek için gelen vatandaşlara, kahve, nefcafa, bitki çayları ile çay ikramlarında bulunuluyor.

Vergi affı dolayısıyla gelen vatandaşların işlemlerini hızlı bir şekilde halletmeye çalıştıklarını belirten   Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, “Belediyemize ödemesi gereken emlak ve çevre temizlik vergi borçlarının yapılandırılması vatandaşlarımız için önemli bir fırsat. Yasayla birlikte gecikmeli faizleri silindi. Ayrıca 6 aydan 18 aya kadar taksitlendirme yapabilme imkanı sağlandı. Bu işlemler için gelen vatandaşımızın işlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için yoğun bir mesai veriyoruz. Vatandaşlarımıza her türlü kolaylığı sağlamak ve devletin sunmuş olduğu borç yapılandırmasından faydalanmaları için hemşerilerimizi dinleyip yardımcı oluyoruz. Bu arada yoğun kalabalık nedeniyle sıra bekleyen vatandaşlarımızı da ikramda bulunarak, onlara farklı bir hizmet sunmayı amaçladık” diye konuştu.

Vergi borçlarının yapılandırılması için sürenin 1 ay uzatıldığını belirten ve borçlarını ödemek isteyen vatandaşların bu süre içinde başvurmaları gerektiğini kaydeden Başkan Büyükkılıç, belediye olarak vatandaşlara yönelik ikramlarının süreceğini ifade etti.

Yoğun bir kalabalığa neden olan vergi affı ödemeleri sırasında vatandaşların vakit kaybetmemeleri için Belediye Hizmet Binasında numaratörler kullanılıyor. Vatandaşlar sıralarını ekranlardan takip edebiliyor, sıralarını beklerken de belediyenin ikramlarının tadına bakabiliyor. Çay, kahve, gibi ikramlarla ağırlıyor. Vatandaşlar ise belediyenin sunmuş olduğu ikramlarından son derece memnun olduklarını ifade ediyorlar.



İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri