MELİKGAZİ BELEDİYESİ AŞURE STARTINI VERDİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ AŞURE  STARTINI  VERDİ

Melikgazi Belediyesi`nin geleneksel hale getirdiği aşure ikramı Muharrem ayı ile bşrlikteyenden start verdi. Muharrem ayı süresince ilçe sakinlerine aşure ikarımını sürdürerek ağız tatlılığı sağlamayı hedefleyen Melikgazi Belediyesi ilk dağıtımı Cuma Na

Melikgazi belediyesince her yıl geleneksel hale getirilen aşure ikramı Keykubat mahallesinde Keykubat cami önünde vatandaşlara ikram edildi. Aşure dağıtımına Melikgazi belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, AK Parti Melikgazi ilçe başkanı Timur Barlas ve Başkan yardımcıları da iştirak etti.

   Cuma namazı çıkışında vatandaşlara tek tek aşure dağıtılan başkan Büyükkılıç, manevi değerlerimize sahip çıkmamız gerekmektedir diye konuştu. Büyükkılıç, belediye çalışmalarının yanı sıra kültürel çalışmalarımızı sürdürmekteyiz diye konuştu.

      Başkan Büyükkılıç ve beraberindekiler vatandaşlara aşure dağıtımından sonra çevre esnafını ziyaret ederek onlara aşure dağıttılar. Büyükkılıç ayrıca Bölgeye yapılması planlanan sosyal tesis hakkında bilgiler verdi.

  Başkan Memduh Büyükkılıç, Keykubat Mahallesinde yer alan Kapalı pazaryerinin yenilenerek  kültür merkezi ile birlikte inşa edildiğini bildirdi. Melikgazililerin artık yüzme havuzu, sosyal tesis, kültür merkezi çok amaçlı ve büyük ölçeli Pazar yerleri istediğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç,  Keykubat Mahallesine halkın isteği üzerine pazaryerinin yenilenmesi ile kültür merkezi  yapılacağını belirterek  Pazaryeri ile Kültür Merkezinin 178 esnaf kapasiteli olacağını sözlerine ekledi.



1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı